ПСЖ беше под огромен натиск, след като загуби три последователни

...
ПСЖ беше под огромен натиск, след като загуби три последователни
Коментари Харесай

Президентът на ПСЖ: Винаги съм имал доверие в моя треньор

ПСЖ беше под голям напън, откакто загуби три поредни мача, в това число провалянето от Байерн Мюнхен в първия кръг от осминафиналите на Шампионската лига. Имаше даже спекулации, че Насер Ал-Хелайфи обмисля да размени Кристоф Галтие, като Стивън Джерард е измежду имената, които са спекулират за нов треньор на френския гранд.

Но от този момент парижани направиха мощно завръщане, като завоюваха последните си два мача в Лига 1. След триумфа в дербито над Марсилия президентът на клуба изрази цялостната си поддръжка за Галтие, като в същото време призна, че нещата във френската столица са сложни след Световното състезание.

" Винаги се поверявам на моя треньор, тъй като знам какво може да даде. Беше комплицирано след Световното състезание за всички. И изключително за нас, тъй като имахме доста играчи, участващи в това съревнование. Но това не е опрощение. Сега намерихме нашите позиция ", сподели Ал-Хелайфи.

Освен Килиан Мбапе, който означи, Лионел Меси също откри вратата, което беше неговият гол номер 700 в клубния футбол. Той направи това достижение в само 840 мача.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР