Психологически трикове, които ще накарат събеседника ви да каже истината

...
Психологически трикове, които ще накарат събеседника ви да каже истината
Коментари Харесай

Психологически трикове, които ще накарат човек да каже истината

Психологически трикове, които ще накарат събеседника ви да каже истината

Професионалистите употребяват редица психически трикове, с цел да накарат обвинения да “постави всички карти на масата. ” По-голямата част от този лист е формиран от способи, предизвикващи боязън. Но елементарните хора като нас, да вземем за пример, не се сблъскват със закоравели нарушители или обвинени. Въпреки това, можем да използваме няколко трика, без да предизвикваме боязън и да извлечем информация от нашия събеседник.

И по този начин, 7 трика, които ще ви разрешат да разберете истината.

1. Детско любознание
Задавайте целенасочени и провокативни въпроси. Въпросите постоянно провокират интерес у индивида, с който разговаряте. Такива въпроси би трябвало да са много завладяващи и да допускат, че притежавате избрана информация, която той не има. Когато хората осъзнаят някакъв пропуск в знанието или осъзнаването, това е сравнимо с захапване от комар. И просто би трябвало да се почеша. Колкото повече можете да запазите любознанието към вашата „ цел “, толкоз по-силен е сърбежът.

2. „ Възнаграждение “
Изключително значимо е хората да получават поощрение. Освен това, незабавните награди се харесват повече от тези, които се чакат след прочут интервал от време. Опитайте се да похвалите човек: „ Разказвате толкоз забавно “, „ доста вдъхновяваща история “ и така нататък Но най-много хората обичат да получават забавна информация в подмяна на своята лична – услуга за услуга. “Ти ще ми разкажеш своята безобидна загадка, а в подмяна аз ще ти опиша моята загадка. ” С тази техника можете елементарно да разберете истината, от която се нуждаете.

3. Играйте с техните страсти
Помислете за позитивните и негативните страсти и по какъв начин вашето знание и схващане на тези страсти може да ви помогне да научите истината. Освен това, отрицателните страсти могат да ви оказват помощ да постигнете задачата си по-бързо. Хората са склонни да приказват по-дълго и по-емоционално за това, което е непоносимо, недопустимо, което ги наранява и провокира гнева им.

4. Подхранвайте егото
Можете да бъдете цинични и да кажете, че ласкателството на продавачката в магазина по отношение на вашия добър жанр е надменно и недопустимо. Но това прави работа. Ласкателството е тактичност, която работи постоянно и на всички места. Освен това способеното хвалебствие е ключът към съдействието. То ви прави по-привлекателни и другарски настроени в очите на събеседника. Хората, които знаят по какъв начин да вършат комплимент вярно, получават психическо преимущество.

5. Или потиснете егото
Този трик е тъкмо противоположното на предходния. Ако се справите добре, тогава “атаката ” на самочувствието на човек го трансформира в уязвимо прочувствено положение и го прави по-сговорчив. По-добре е да употребявате тази техника на правилото “морков и пръчка ”. Трябва да употребявате желанието на събеседника, с цел да се свърже още веднъж с вас.

Така можете да разберете истината, тъй като самият той елементарно ще ви я даде. Ако извършите този трик погрешно, тогава ще отблъснете индивида. Затова съблюдавайте езика на тялото си. Ако събеседникът наподобява се пробва да се прегърне, смъкна плещи и леко наклони главата си надолу – съумели сте да го нараните. Затова в същия миг му дайте опция да се възвърне, откакто ви даде нужната информация.

6. Намаляване на страховете
Преодоляването на страха от някой, на който желаете да се доверите е един от най-мощните психически трикове във вашия боеприпас. Предложете някаква отбрана: прочувствена или физическа, в случай че обстановката го изисква, с цел да разсъните доверието на събеседника и по-късно да продължите диалога. Опитайте нещо като „ то ще остане единствено сред нас “, „ Ще отнеса тайната ти в гроба “ и така нататък

Вижте още: Богата годишна продукция от лук – следвайте тези елементарни правила

7. Мълчание
Именно това неудобно безмълвие кара хората да гледат преносимите компютри и телефоните си, да трансформират позата си или да гледат вратата с вярата, че някой ще влезе и ще разведри обстановката. В резултат на това един от събеседниците не може да издържи тази неуместна пауза и стартира диалог. Това ще ви помогне да разберете истината, в случай че продължите диалога и зададете въпроси. Създаването на тишина в актуалния свят е съзнателно. Дори в стая, цялостна с хора, при неловка тишина, всеки има опция да приказва. Дори и да е нещо като: “Някой, апелирам, да каже най-малко нещо. ” За доста хора мълчанието е обезпокоително. И рано или късно те ще стартират да приказват, това може да ви помогне да разберете истината.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР