Психологът на Черно море Кристина Димитрова празнува днес рожден ден.

...
Психологът на Черно море Кристина Димитрова празнува днес рожден ден.
Коментари Харесай

Рожден ден в Черно море - психологът Кристина Димитрова почерпи играчите

Психологът на Черно море Кристина Димитрова чества през днешния ден рожден ден. По този мотив, изпълняващата функционалностите и на админ във варненския клуб, почерпи всички на “Тича ” преди днешното занятие на отбора.

``
реклама

Кристина Димитрова стартира работа в клуба на “моряците ” през 2016 година като психолог, като главната и функционалност бе да помогне на младите футболисти да се приспособяват в мъжкия футбол. От идващия сезон обаче стана част от административния отдел на Черно море, като сега съвместява по едно и също време двете функционалности.

Вчера Димитрова картотекира в БФС завърналия се в тима на “моряците ” нападателен футболист Матиас Курьор, а дружно с него права за efbet Лига получи и младият Денислав Ангелов, който подписа контракт с представителния отбор по време на зимната подготовка. Досега Ангелов можеше да играе в мъжете с картотеката от юношите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР