Психологът и просто красива жена Лилия Ахремчик написала обръщение към

...
Психологът и просто красива жена Лилия Ахремчик написала обръщение към
Коментари Харесай

Удивителното послание на 40-годишна жена до всички мъже

 Лилия-Ахремчик

Психологът и просто красива жена Лилия Ахремчик написала послание към всички мъже, което би трябвало да се прочете даже от тези, които на пръв взор не ги касае.

За 40 години тази жена е имала както позитивен, по този начин и негативен опит. За страдание, или за благополучие, тя е срещнала доста представители на мощния пол, само че не всеки е бил заслужен за званието „ мъж “.

Ето какво написа тя:

„ Скъпи мъже,

Напоследък усещам голяма досада, когато би трябвало да поддържам връзка с някои мъже. Понякога сте толкоз глупави, че даже сте предсказуеми и монотонни.

Да, почтено казано, за 40 години съм имала доста оферти за секс. Но в никакъв случай не съм разбирала за какво мъжете считат, че сходно предложение би трябвало да ме ласкае, изключително когато самият човек не е доста прелъстителен?

Когато преминете избран стадий от своя живот, към този момент сте видели и прочели задоволително, с цел да не се изненадвате от такива обстановки. Освен това аз доста добре знам какъв брой разочароващи могат да бъдат някои събития.

Вие се появявате, след това още веднъж изчезвате и всичко в кръг – сюжетът не е нов. Мъже, разбирате ли, че сходно държание е предсказуемо?

Кафе, ресторанти… Поканете ме да играя билярд или на галерия. Много добре разбирам накъде отива всичко. Но, апелирам ви, направете по този начин, че това да има значение.

Докажете ми от първата минута, че ме цените. Именно вашето отношение ви прави един тип неповторими.

Като психолог разбирам, че инстинктите доминират над разсъдъка. Понякога даже асоциирам хората с най-примитивните животни. Разбира се, има образовани хора с високо равнище на просвета, които в действителност очароват. Но, за жалост, те са доста малко. Безумно малко!

Даже не е нужно да кокетирам! Често чувам: „ Хайде да се опознаем един различен! “

Колко близо? Може би, с цел да ми прочетете Шекспир, с цел да ми се покажете като сантиментален принц и да завоювате сърцето ми?

Ако в действителност желаете да научите какво ме притегля в мъжете, тогава ви давам отговор: Интелектът! Чувате ли? Интелектът.

На моите 40 години ми е все тая какъв брой ви е огромен коремът или други елементи от вашето тяло… Повече ме интересува това защо можем да си приказваме!

Ако в действителност желаете да ме изненадате, ме поразете със своята човещина. Много добре разбирам, че първата ви мисъл ще бъде: „ Интересно, каква ли е в леглото! “

Но почакайте! Все отново имате мозък, нали по този начин? Включете го и пробвайте да видите в мен индивида, еднакъв на вас, а не просто полов обект. Бъдете деликатни.

Вече минах през доста и доста научих. Мога да стана източник на ентусиазъм, мир и топлота за вас. Но бъдете задоволително умни, с цел да откриете скритото богатство в мен!

Много е тъпо да да погледнеш живота си и да схванеш, че минимум от всичко съм имала тъкмо обич. Дори в случай че я срещна още веднъж, било то и в този момент, ще я усещам напълно друго. Тя в никакъв случай не е като предходната и в никакъв случай, разберете, НИКОГА не може да дотегне.

Ако не можете да ми предложите това – апелирам ви, не губете нито своето, нито моето време на вятъра “.

 

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР