Психиатър трябва да обясни заявката на ПП-ДБ, че ще вземат

...
Психиатър трябва да обясни заявката на ПП-ДБ, че ще вземат
Коментари Харесай

Проф. Киров: Психиатър да обясни заявката на ПП-ДБ, че ще вземат втория мандат и ще го дадат на ГЕРБ

Психиатър би трябвало да изясни поръчката на ПП-ДБ, че ще вземат втория мандата и ще го дадат на ГЕРБ. При всичко, което се случи и грозните думи, няма по какъв начин Мария Габриел да отиде с тях и да получи техния мандат и да стане министър председател. Това е гротеска. Това мнение изрази преподавателят по Конституционно право проф. Пламен Киров в ефира на Нова телевизия.

 

„ Може Кирил Петков да заведе Бойко Борисов да получи този мандат. Това е възможно. При третия мандат това не може да стане, защото той се връчва на парламентарна група “, сподели конституционалистът.

 

По думите му отиваме към избори. " Беше ясно още от дълго време. Ако имаше воля за единодушие, щеше да се подпише съдружно съглашение. 10-15 дни бяха задоволителни, а и всички знаеха по кое време настава моментът на ротацията, тъй че имаха време да изчистят всички търкания и да се договорят. Търси се по какъв начин да се трансферира виновността на съперника за това, че отиваме на избори ”, счита той. Според него евроизборите не се славят с огромна изборна интензивност и в случай че изборите са 2 в 1, най-малко ще има по-голям интерес към тях.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР