Прясно разведената Наталия Кобилкина е залята с предложения за брак. Само

...
Прясно разведената Наталия Кобилкина е залята с предложения за брак.
Само
Коментари Харесай

След развода: Загорели българи и богати чужденци предлагат брак на Кобилкина

Прясно разведената Наталия Кобилкина е залята с оферти за брак.
Само дни откакто разгласи, че се разделя със брачен партньор №2 Такис Дретакис, сексоложката получава питания дали желае да стане нечия законна жена.

Предложенията са изцяло съществени. Мераклиите за сърцето на Кобилкина били много , най-много българи, само че имало и от богати чужденци. А писанията, които получава сексоложката, са цялостни с откровения до болежка.

Кандидатите са както по-възрастни господа, по този начин и млади и яки мъжаги, искащи да свият любовно гнездо с хубавицата, която на всичко от горната страна схваща и от секс.

" Постоянно ме питат дали в действителност съм разведена и желаят ли да се омъжа за тях. Имам над 100 сходни известия единствено във Facebook ", признава откритието на Слави Трифонов.

Няколко от претендентите оферират на Кобилкина луксозен живот в чужбина. По думите им всичко на сексоложката ще й бъде уредено, както и за дребния й наследник - Филип, който е на 5 години, написа " България Днес ".

" Канят ме в чужбина с детето. Обещават да се грижат за мен като същински принцеса ", прибавя още Наталия.

Кобилкина обаче не дава отговор на въпроса дали желае да се омъжи за някой от левентите, мечтаещи за нея. Наталия споделя пред близки, че не е подготвена за нов взаимен живот. Към момента сексоложката има потребност да остане сама, с цел да подреди живота си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР