Прясно навъръшил пълнолетие хлапак подпали култовия плажен бар "Мексо", разположен

...
Прясно навъръшил пълнолетие хлапак подпали култовия плажен бар "Мексо", разположен
Коментари Харесай

ИГРАЧКА-ПЛАЧКА: 18-годишен подпали култов бар на Слънчака

Прясно навъръшил пълноправие малчуган подпали паметния плажен бар "Мексо ", ситуиран на брега на морето в Слънчев бряг.

18-годишният Павел от Чирпан се цанил на работа за първо лято в курорта и решил да опознае нощния живот. Миналата нощ той дошъл да се забавлява с другари в екзотичното заведение "Мексо ", което е измежду най-вървежните край морето. Поръчали си напитки, купонясвали, а в разгара на празненството, превъзбуденият юноша решил да си поиграе със запалка, съобщи "Телеграф ".

Щракал с огънчето наляво и надясно като светулка, до момента в който най-после не запалил ниско надвисналия тръстиков покрив на бара. Сухите съчки лумнали внезапно, а огънят застрашително обхванал цялата тръстикова шапка на покрива. За благополучие личният състав на заведението реагирал стремително и чиновниците бързо потушили огъня с мобилни пожарогасители. На място са пристигнали униформени, които са извели клиентите на безвредно разстояние. От полицията оповестиха, че от случая няма потърпевши, а вредите, нанесени от пожара, не са огромни.

Разследващите бързо разкрили кой е подпалвачът. Самоличността на клиента е открита незабавно и той е бил арестуван с полицейска заповед за период до 24 часа. Разследващите не престават да работят по случая, разпитани са очевидци, с цел да се откри дали момчето съзнателно е запалило заведението или пожарът е горящ в резултат на глупавата му игра със запалка.

Барът гори не за първи път и някакси притегля пироманите. Предпоследният опит за опожаряването му бе през лятото на 2016 година Призори, когато задведението било към този момент празно, барманът забелязал мъжка фигура да се промъква като нинджа с две огромни туби и да ги разлива към бара. Служителят незабавно алармирал на дежурните в РПУ-то и самичък излязъл да инспекции какво тъкмо се случва. Подпалвачът към този момент бил изпразнил тубите, само че нямал време да драсне клечката и хукнал да бяга откакто видял приближаващите патрулки. Три сезона по-рано имаше и различен опит да бъде изпепелен.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР