Провокирана от случая на Дебора от Стара Загора, която беше

...
Провокирана от случая на Дебора от Стара Загора, която беше
Коментари Харесай

Мис България, която вече не крие, че също е ставала жертва на насилие

Провокирана от случая на Дебора от Стара Загора, която беше пребита, остригана и нарязана с макетно ножче, носителката на купата Мис България 2020 Венцислава Тафкова за първи път показа, че като тийнейджърка тя също е била жертва на принуждение.
 Тото, Тити Папазов и Pepsi България - следствията за подскаста
Pepsi не желае Тото - следствията за рапъра започнаха

Позицията на Pepsi България и хотел " Арте "

Първо в стори в Instagram, а по-късно и пред, родната миска показа фотография на белег на лявата ръка, за който коментира, че също е от макетно ножче.

" Моето е нищо. Не са 400 шева. Бях на 13 години, когато ми забиха макетно ножче в ръката и се разминах на половин милиметър от това да не мога да си движа ръката си цялостен живот и знаете ли какво изпитваш в този миг? Срам ", написа в част от изказването си Тафкова.

В изявлението тя изяснява, че е получила контузията от първата й обич, който по думите е бил по-голям от нея с две години. Венцислава не крие, че ѝ е мъчно да приказва за това, само че съгласно нея е неотложно да го прави, тъй като би трябвало да се даде повече публичност на тази тематика и да се вземат ограничения, защото от ден на ден девойки са подложени освен на физически, само че и на психически тормоз, за който си мълчат. 
анкета
Трябва ли известните персони да взимат отношение по свързани с принуждение случаи?
Да, тъй като позицията и мнението им имат мощно въздействие върху хората Не, тъй като го вършат за PR Трябва да дават образец освен с думи, а и с каузи Всички би трябвало да взимаме отношение
Да, тъй като позицията и мнението им имат мощно въздействие върху хората

Не, тъй като го вършат за PR

Трябва да дават образец освен с думи, а и с каузи

Всички би трябвало да взимаме отношение

Тя споделя, че към този момент не се срами от белега си и по тази причина е решила да приказва, особено след вълната от митинги и съпричастност в цялата страна. Мис България 2020 година счита, че обществените персони имат какво да кажат и не би трябвало да мълчат. Особено откакто е видяла какъв брой доста девойки ѝ пишат в социалните мрежи, обяснявайки, че те също са жертви на физически и душевен тормоз.

" Сблъсках с значителен тормоз в тийнейджърската ми възраст - побои от девойки, закани за заливане с киселина. Винаги съм била хубавелката, на която й се получават по-лесно нещата и това дразнеше девойките. За жал, за злобата и експанзията няма години, няма възраст. Но към този момент не изпитвам позор. Осъзнах, че това не е срамно, а в противен случай, би трябвало да даваме образец ", казва още моделът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР