Провокатори били отговорни за заплахите срещу единия от кандидатите за

...
Провокатори били отговорни за заплахите срещу единия от кандидатите за
Коментари Харесай

Петков съзря външна провокация в заплахата срещу Каримански

Провокатори били виновни за заканите против единия от претендентите за гуверньор на Българска народна банка и народен представител от " ИТН " Любомир Каримански , счита министър-председателят Кирил Петков.

" Някой прави тази провокация преднамерено в този миг, само че ние ще разберем. Защото когато на всичките служби им се постави това като най-голям приоритет, ще разберем кой е. И този човек ще си понесе своята наказателна отговорност ", сподели той.

Абсурдно било обаче да се подозира другият претендент за Българска народна банка и ръководител на парламентарната група на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров . " Със сигурност това са мутренски похвати. Въпросът е кои са тези мутри. Пълен парадокс е да се споделя, че това по някакъв метод идва от другия претендент ", безапелационен е министър председателят.

" Лично се обадих на министър Рашков и на Пламен Тончев на най-високо равнище в ДАНС и разпоредих, че би трябвало всичко да създадат тези две служби, с цел да знаем кой е пуснал този СМС. Недопустимо е този вид закани да се изпращат към който и да било . Сложил съм най-голям приоритет. Обадих се и на господин Каримански да го уверя, че това е по този начин и да му кажа, че българската страна застава с всичките си органи, с цел да разберем кой си е разрешил такова деяние "

Петков също по този начин не отхвърли, че има търкания в обединението, само че изрази убеденост, че посредством диалогичност те могат да бъдат прекратени. " Коалицията е комплицирана конструкция, само че до този миг всички проблеми сме съумели да ги прескочим. Всичко е въпрос на диалози. "
 Каримански получил
Каримански получил " мутренски " СМС да " не се занимава "

Откажи се, или проблемите ти ще стартират незабавно и нямаш визия какъв брой ще бъдат съществени!!! ", цитира наличието на СМС-а Каримански
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР