Проверки на полицията в три столични университета. Акцията на служителите

...
Проверки на полицията в три столични университета. Акцията на служителите
Коментари Харесай

Акция на МВР в три столични университета

Проверки на полицията в три столични университета. Акцията на чиновниците на служебния министър Бойко Рашков била по сигнал. Униформените са влезнали в СУ „ Св. Климент Охридски “, УНСС и Технически университет.

„ С Постановление на Министерския съвет 219/2020 година са отпуснати средства на държавните ВУЗ, притежаващи студентски общежития, за възстановяване на битовата общодостъпна и обществена среда в размер на 68 000 000 лева С Постановление на Министерски съвет 53/2021 година в допълнение са отпуснати още 10 000 000 лева От МОН е предложено при подготовката и провеждането на публичните поръчки университетите да заложат опция за предплатено заплащане на 100% от цената на договорите към компаниите реализатори “, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Служители на „ Икономическа полиция “ са изискали от СУ „ Св. Климент Охридски “, УНСС и Техническия университет документите, свързани със подписани контракти, гаранции, заплащания и осъществена активност, както и с метода на осъществяване на процедурите.

Снощи по време на кандидат-президентския спор проф. Анастас Герджиков, който е ректор на СУ „ Св. Климент Охридски “ разгласи, че акции на чиновниците на Министерство на вътрешните работи е имало и предходните дни.

„ Вчера и през днешния ден е имало чиновници на ГДБОП и на Министерство на вътрешните работи в СУ, които са проверявали за пазаруване на гласове. “, изясни проф. Герджиков.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР