Проверката на МВР относно сигналите, свързани с Мартин Божанов-Нотариуса приключи.

...
Проверката на МВР относно сигналите, свързани с Мартин Божанов-Нотариуса приключи.
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Проверката на МВР относно сигналите, свързани с Нотариуса, приключи

Проверката на Министерство на вътрешните работи по отношение на сигналите, свързани с Мартин Божанов-Нотариуса завърши. Резултатите демонстрират, че във вътрешното ни министерство има общо 28 сигнала, касаещи Нотариуса. Това съобщи министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.

" Повече са сигналите свързани с Божанов. Ако не ме лъже паметта, те са тъкмо 28. Като 22 от тези сигнали са срещу Мартин Божанов, а останалите са тъжби и сигнали, които той е подавал. По всички тези сигнали сме изготвили информация по какъв начин е завършила инспекцията и къде са изпратени сигналите. Тези, които са против него - разбрахме - са от съседи, имотните измами ", съобщи пред бТВ Калин Стоянов.

По думите му изрично сме подготвени за Шенген на всички равнища и тази оценка е дадена и предходната година, когато тук имаше комисия и специалисти от 14 страни.

" Това, което ме твърдят сътрудниците е, че до първата половина на март ще сме подготвени механически за това, което следва по въздух и вода. Организацията е най-вече с концесионерите по летищата, за тях са множеството отговорности. Имаше известни компликации с Летище София, само че това, което ме твърдят сътрудниците е, че всичко върви по проект все още ", добави той.

Ротацията

" През предходната седмица организирах среща с вицепремиера Габриел, на която изговорихме постигнатото по програмата на ведомството и показах част от целите на МВРза тази година. Затова кой министър ще остане на съответния пост - смятам, че решението ще се вземе от премиера и вицепремиера и това решение следва да бъде в съгласие с политическите партии от държавното управление ", уточни той.

" Аз съм министър на вътрешните работи и съм на българските жители. Аз не съм политическо предопределение, нямам политически пристрастия. На мен ми е препоръчано и съм назначен в качеството ми на специалист. Не знам дали партия е зад мен, само че би следвало тези, които поддържат държавното управление да са зад мен - и едната и другата страна ", сподели още Стоянов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР