С разбитото сърце Джема Колинс беше оставена видимо да се

...
С разбитото сърце Джема Колинс беше оставена видимо да се
Коментари Харесай

Джема Колинс в сълзи, докато си спомня сърцераздирателния момент, в който й беше казано да прекъсне бременността

С разрушеното сърце Джема Колинс беше оставена очевидно да се бори, до момента в който говореше за момента, в който медиците й споделиха, че би трябвало да прекъсне бременността си.

Риалити звездата трябваше да каже опустошително довиждане на две бебета, претърпявайки загуба през 2012 година, преди да откри сили да го разиска обществено през 2020 година Легендата на TOWIE претърпя второ преди четири години по време на пандемията от Covid. Говорейки по време на изявление за новия подкаст „ Всичко, което знам за мен “, тя разкри своята мъка.

Трейлърът на чата, който ще бъде пуснат напълно на 9 май, демонстрира Джема в сълзи, до момента в който тя сподели: " Те ме посъветваха, че би трябвало да прекъснеш. Спомням си, че беше в действителност стресиращо. Това ме нарани. " Не стана ясно коя от загубите си разисква в предаването.

43-годишната Джема е претърпяла тъмни битки в персоналния си живот и е била открита за цялата болежка, която е претърпяла в предишното. В автобиографията си от 2013 година Basically... My Life as a Real Essex Girl, Джема обсъжд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР