Проверете за зло око или уроки! Ние сме заобиколени от негативизъм

...
Проверете за зло око или уроки! Ние сме
заобиколени от негативизъм
Коментари Харесай

Проверете за зло око около вас с помощта на яйце

Проверете за зло око или уроки!

Ние сме заобиколени от негативизъм – на работа, в градския превоз, на улицата и дори у дома. Той идва от минувачи, чиновници, съученици и другари.

Техният яд и омраза могат да отслабят защитното ви поле. Как да се предпазите от потока на негативизма? Обикновеното яйце ще ви помогне за това.

От незапомнени времена, с цел да се очисти човек от урочасване, нерешителност, зло око и други придобити отрицателни стратегии, се е употребявал обредът за търкаляне на яйце. Този лечебен метод е доста ефикасен.

Живата структура на яйцето елементарно поема всичко недоброжелателно в черупката от човешката сила.

Ще ви трябват няколко яйца от кокошки, пъдпъдъци или гъски. Важно изискване – яйцата би трябвало да са на не повече от един ден. Яйцата в магазините за този ритуал са абсолютно неподходящи.

Яйцата не трябва да се подлагат на никаква обработка. Включително, те не могат да се мият.

Ще се нуждаете и от помощта на човек, който ще „ разпръсне “ отрицателната сила, която ви е нападнала. Той би трябвало да бъде пред вас и да стартира да търкаля яйцето в дланите си (като снежна топка) на 10 см от тялото ви.

Трябва да ви обикаля по посока на часовниковата стрелка, като последователно повдига ръцете си нагоре. Дланите би трябвало са прави и като че ли гребват яйцето. Обикновено първото яйце се счупва в студена вода.

След това разгледайте по-отблизо яйцето. Ако жълтъкът се е популяризирал и пукнал, това значи, че човекът е в рисково положение, силата му се изчерпва, всичко в живота му няма цялост, не се стреми към нищо, угасва.

Ако видите фигури в яйцето, значи сте подложени на отрицателно въздействие. Игли, конци от горната страна надолу – направена ви е магия, а белтъкът изпод може да демонстрира какви вреди са нанесени.

Това е значимо! Водата, в която ще счупете яйцето, би трябвало да се постави в чаша и по-късно да се излее в канализацията или на място, където хората не отиват. Ръцете след всяко счупване се измиват до лакътя в студена вода.

Съдовете, в които се чупят яйцата, могат да се употребяват единствено за осъществяване на обреда. Търкалянето на яйцата се предлага от 3 до 9 пъти на намаляваща луна.

Всеки може да извърши този ритуал! Основното е желанието да помогнете, не се изисква повече.

Вижте още: Вие сте на 30 години? Ето какво се случва с тялото ви!

Надяваме се, че в живота ви ще има по-малко негативна сила, урочасване и зли очи!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР