Проверете обкръжението си! Под какъвто знак е родена една жена, такъв

...
Проверете обкръжението си!
Под какъвто знак е родена една жена, такъв
Коментари Харесай

Хищници и агресори: най-злите и коварни жени според знака на зодиака

Проверете обкръжението си!

Под какъвто знак е родена една жена, подобен е нейният темперамент …

3 място: жена Стрелец

Тя е като вятъра през май: променлива, непостоянна и във постоянно търсене на мощни чувства. Жената Стрелец презира домакинската работа, изключително ненавижда кухнята, вярвайки, че печката е спънка за осъществяването на всичките й проекти за бъдещето. Тя е влюбчива, като гарга от прочут анимационен филм: през днешния ден харесва един мъж, на следващия ден различен. Стрелецът няма обвързаност към никого: пристрастеността към промяна тук-там кара тази жена да обикаля целия свят.

Тя може да се кълне в обич на годеника си и безшумно да стреля с очи в близост. Тя не се опасява от никакви окови на Хименей. Статутът на брачна половинка не пречи на дамата Стрелец да напусне фамилията си, с цел да се озове, да речем, на дребен остров посред океана с различен. Признаваме, че такива дами се назовават ​​авантюристки. Но мъжете нормално си падат по тях и стават техни жертви по лична воля.

2-ро място: жена Лъв

С нежна ръка тя ще събори короната от всеки „ цар на животните “ и ще вземе неговия спонтанен престол, на който той седи дълго време, смятайки себе си за извънреден човек. Странно, само че първоначално мъжът даже няма да усети тези промени. Напротив, енергичната и красива Лъвица бързо ще завоюва сърцето му.

Един естествен мъж ще желае известно време да бъде под властта на очарователна и волева жена. А когато го хване, всичко ще отиде прекомерно надалеч. Жената Лъв, „ Кралицата на животните “, ще запълни напълно виталното му пространство. И сваленият държател с мъка ще си признае, че времената на матриархата са се върнали. Властта е минала в ръцете на по-силния…

1-во място: Жена Скорпион

Адски добра в съблазняването, гукаща като гълъбица. Мъжът незабавно попада под нейния сексапил, без да подозира, че тази хубост може в миналото да го ужили мъчително. Той, като почтено агне, примигвайки с очи, разрешава на обичаната си да пие кръвта му. Разбира се, в метафоричен смисъл. Идилията обаче ще свърши ненадейно, незабавно щом дамата Скорпион усети спокоен шепот в душата си. Незабавно нейното жило ще влезе в деяние – и бедният ухажор няма да има никакъв късмет да оцелее!

Разгневената хубавица ще удари същински годеника, при което той незабавно ще си спомни под какъв знак е родена единствената му. А отмъщението на Скорпиона в женска форма от време на време е доста изискано и извънредно.


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР