Провеждайки експерименти, учените откриват един невероятен факт, който може да

...
Провеждайки експерименти, учените откриват един невероятен факт, който може да
Коментари Харесай

Как се разболяваме сами

Провеждайки опити, учените откриват един необикновен факт, който може да аргументи гибел единствено за няколко минути.  Емоционалните разтърсвания основават мощни и смъртоносни отрови.  След инжектирането на опитни животни със серум от кръвни проби, взети от хора, преживяващи мощен боязън или яд, животинките умират за по-малко от две минути. Представи си тогава какво предизвикват тези отрови на личното ти тяло!

Всяка мисъл, която ти хрумва, за стотни от секундата довежда до промени в химическите процеси на организма. Помниш ли възприятието, когато се носиш с цялостна скорост по автомагистралата, и ненадейно огромният камион на двайсет метра пред теб набива внезапно спирачки. По цялото ти тяло минава вълна на смут. Умът провокира незабавни реакции в организма.

Токсините, които произвеждаме в положение на боязън, яд, изтощение и стрес, безусловно ни убиват. Не е допустимо да изпитваш боязън, паника и нервност и в това време да си здрав. Това е невероятно, не просто мъчно. Физическото ти здраве е отражение на твоето умствено здраве. От това следва, че най-често болестта е резултат от неразрешени вътрешни спорове, които с времето се демонстрират на физическо равнище.

Удивителен е и фактът по какъв метод здравето ни се оформя от подсъзнанието . Случвало ли се е да те заболи главата от изпитан боязън или яд? Подсъзнателният ни разум е в положение да ни разболее, с цел да се отървем от нежелано обвързване. Случвало ли се е да се разболееш в деня, в който не искаш да вървиш на учебно заведение? Или да пипнеш ларингит преди значима тирада?

Възможно е също да се разболеем под влияние на убежденията и упованията, които имаме. Достатъчно е шурей ти да каже: „ Пипнах ужасяващ вирус, тъй че несъмнено и ти ще се заразиш и ще останеш в леглото две седмици “, и неотложно ставаш уязвим за заболяването. Очакването също е една от аргументите да се разболяваме.

Съществуват доказателства, които навеждат на догатката, че е възможно да развием едно заболяване тъй като родителите ни са страдали от него и имаме вяра, че е „ обикновено “ и неизбежно ние също да заболеем. В мозъчните си кафези носим подсъзнателните модели и стратегии, които дефинират дали ще останем здрави или ще се разболеем. Чуваш някои хора да споделят „ Никога не простивам “ и в действителност се оказва по този начин. Други се оплакват „ Всяка година изкарвам минимум по две настинки “, което също дава отговор на истината. И това не е съвпадане.

Като дребни бързо научаваме, че един от методите да получим внимание е да се разболеем. При някои това е единственият метод. Когато сме заболели, приятелите и околните ни стартират да се суетят към нас, а ние се усещаме по-обичани и по-сигурни.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР