Провеждат конкурси за директори на 23 училища в Северозапада. Министерството на

...
Провеждат конкурси за директори на 23 училища в Северозапада.
Министерството на
Коментари Харесай

Провеждат конкурси за директори на 23 училища в Северозапада

Провеждат състезания за шефове на 23 учебни заведения в Северозапада.
Министерството на образованието разгласи състезания за шефове на 6 учебни заведения във Видинска област. Това са Гимназията с преподаване на непознати езици " Йордан Радичков ", Профилираната природо-математическа гимназия " Екзарх Антим I " и Основно учебно заведение " Епископ Софроний Врачански " във Видин, както и учебните заведения в Грамада, Бело поле и Рабиша. 
С конкурс ще бъдат избрани шефовете и на 6 учебни заведения във Врачанско. В листата са Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство и Средно учебно заведение " Козма Тричков " във Враца, Средно учебно заведение " Св. св. Кирил и Методий " в Козлодуй, началното " Д-р Петър Берон " в Оряхово и главните в Търнава и Ракево. 
В област Монтана състезания се организират за 11 образователни заведения. Четири от тях са в град Монтана - Езиковата гимназия, Трето, Четвърто и Шесто учебно заведение. Останалите са Второ главно учебно заведение в Берковица, Средно учебно заведение " Васил Левски " в Бойчиновци, гимназия " Найден Геров " в Лом и главните учебни заведения в Мадан, Замфирово и Сталийска махала. 
В цялата страна състезания за шефове са оповестени за над 270 общински учебни заведения. Кандидатите могат да подават документи за присъединяване до 12 февруари в Регионалните ръководства на образованието. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР