Провеждане на съдебната реформа чрез конституционна промяна на ВСС и

...
Провеждане на съдебната реформа чрез конституционна промяна на ВСС и
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ключово е да има управление, което държи ДПС трайно извън властта

Провеждане на правосъдната промяна посредством конституционна смяна на Висш съдебен съвет и премахване на Иван Гешев като основен прокурор, основаване на болшинство, което да държи Движение за права и свободи отвън властта и проверка за Росенец, " Лукойл ", Топлоелектрическа централа " Варна " и пристанището към него. Това са целите, въз основата на които " Демократична България " ще взема решение поддържа бъдещо държавно управление, разгласи съпредседателят на обединяването Христо Иванов в петък.

" След привикване на Народното събрание ще стартираме съвещания във формат парламентарни групи за определяне дали има политически сили, които са подготвени да работят за тези цели и по отношение на това ще оценяваме готовността си да подкрепим едно или друго предложение за ръководство и формата на такава поддръжка от наша страна.

Вярваме в професионалния и добре структуриран политически разговор ", написа Иванов във Facebook.

Изявлението му идва в миг, когато се чака първата политическа мощ " ИТН " (ИТН) да предложи ревизиран състав на проектоправителство и нов министър председател, откакто отдръпна кандидатурата на някогашния вицепремиер и министър от държавните управления на Царя и Тройната коалиция Николай Василев.

В петък зам.-председателят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов, членът на управлението Филип Станев и оттегленият министър председател Василев, чиято съществена цел бе да изчистят подозренията, че Василев – а оттова и Има Такъв Народ са проводник на Движение за права и свободи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР