Проведохме разговори с назначената от мен комисия, която има за

...
Проведохме разговори с назначената от мен комисия, която има за
Коментари Харесай

Гвоздейков: „Пристанищна инфраструктура” вече има лиценз за пристанищен оператор

„ Проведохме диалози с назначената от мен комисия, която има за задача да одобри назад обекта. От през вчерашния ден Директива за птиците „ Пристанищна инфраструктура ” има лиценз за пристанищен оператор “, съобщи транспортният министър Георги Гвоздейков, съобщи кореспондентът на БГНЕС.


Въпрос на няколко дни е да се реализира съглашение за взаимно прилагане на данъчния склад. Това ще бъде краткотрайно до изчистване на всички процедури. Процесът върви безпрепятствено, в добър разговор. Решението е това и то не може да бъде променено. В идващите 3 месеца следва да бъде направен разбор за сигурността на обекта, съобщи Гвоздейков.


Държавата не дължи компенсации. Право на концедента е да си търси правата, уточни министърът. Гвоздейков е уверен, че разтърсвания на пазара за горива няма да има.


Цената им се дефинира от борсовата такава. Ние сме отворен пазар. По никакъв метод не се въздействат цените на горивата от това, което се случва сега. Има и други благоприятни условия за доставка на недопечен нефт. Всички работим в екип, с цел да няма отрицателен резултат върху пазара и жителите, сподели Гвоздейков.

Той посочи, че назначеният от него екип работи за това процедурата да завърши по-бързо от заложения период от 30 дни. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР