Проваленият министър на вътрешните работи Бойко Рашков продължава с бруталните

...
Проваленият министър на вътрешните работи Бойко Рашков продължава с бруталните
Коментари Харесай

Копоят на Радев Бойко Рашков няма спирка с репресиите - тероризира предизборно жителите на Раковски

Проваленият министър на вътрешните работи Бойко Рашков продължава с бруталните репресии против симпатизанти на ГЕРБ и елементарни жители, научи ПИК. Терорът на Рашков се реалокира в община Раковски, където негови подчинени привикват и разпитват даже редови жители.

За полицейския произвол на Бойко Рашков и началника му Румен сигнализира и кандидат-депутатът от ГЕРБ и някогашен регионален шеф на Пловдив - Дани Каназирева. Тя се включи онлайн в профила си във Facebook, където разкри детайлности за репресивните дейности на Министерство на вътрешните работи против симпатизанти на партията от града.
свързани новини5875преди 8 минути30826преди 1 часа
На място са още кметът на Павел Гуджеров, както и регионалният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев.
" Това, което се случва през днешния ден, е произволът, който тече от месеци наред. Това е произволът на политическото управление на Министерство на вътрешните работи. Професионализмът на Министерство на вътрешните работи се за политически цели и по този начин се подкопават устоите на демокрацията и държавността ", сподели пред репресираните жители Дани Каназирева.

По думите й 40 индивида, който не са партийни членове, които работят и нямат нищо общо с предизборни акции, са привиквани без правни учредения.

" Служебното държавно управление се проваля както в опитите си да обезпечи сигурността на вота, защото единствено в аптека и супермаркет не сме намерили някоя машина за гласоподаване, по този начин и в опазването на здравето. На всичкото от горната страна имаме и репресии, посредством които комунистите и ДС-тата на желаят да обезпечат безпроблемния път на юпитата на Радев ", заключи тя.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР