Провалените преговори за смяната на собствеността на Левски предизвикаха истерия

...
Провалените преговори за смяната на собствеността на Левски предизвикаха истерия
Коментари Харесай

Левски дължи на Васил Божков, а не обратното...

Провалените договаряния за промяната на собствеността на Левски провокираха нервност в " сините " среди. Бизнесменът Драган Шолак не пожела да поеме клуба и в този момент се търсят отговорни за неосъщественото потичане на реки от пари към " Герена ". Решиха да изкарат на напред във времето някогашния притежател Васил Божков. Всичко стартира с апел към него в едно спортно шоу. Да излезе и да съобщи желае ли си парите от Левски, той и наличието му в листата " Магнитски " ли е в основата на фиаското в договорката с Шолак и по този начин нататък...

Призивите към него продължиха и през вчерашния ден, с послание от стана на почитатели във " Facebook ". Длъжен бил да каже. Ама какво би трябвало да каже? Дължат му пари, желае си ги, това е! Васил Божков не дължи нищо на Левски, а противоположното. И надали ще се трогне от тези намеци към него.

След като толкоз време не може да се решат финансовите проблеми на Левски, да минат по пътя на чистилището. Пак ще напомним по какъв начин ЦСКА беше пратен незабавно във " В " група. И столичният Локомотив пое към дилетантите, за минимална сума спрямо задълженията на Левски. Пазят ли " сините "? Те освен това ли са от " армейците " и " железничарите "?

Когато си заседнал в задължения, няма да харчиш. Като имаш 3 лв., няма да харчиш 5! Няма да взимаш чужденци, ще играеш с юноши. Няма да вървиш на лагер в Дубай, ще се подготвяш в България. Няма да отказваш предложения, ще продададеш всеки един състезател, щом го изискат за естествена сума. А Станимир Стоилов сподели в едно изявление по какъв начин следващата година Левски щял да бъде хегемон, фактор в шампионата... Не може, няма по какъв начин да стане! Не и в това финансово положение.

Сега ще изкарат отговорен Божков. Други са отговорни, че към този момент толкоз дълго време Левски не е нормализиран. Само с дарения от почитатели няма по какъв начин да се получат нещата. Това е ясно и на децата. Привърженици си чешат езиците по конгреси и обществени мрежи по какъв начин един милион да дадат по 20 лв. на месец и гледай какво става. Празни приказки, които в никакъв случай няма се трансфорат в действителност. Пътят за клубовете ни е явен - предприемач, който да устоя. Другото са мокри сънища за зелени поляни със златни дървета, към които кръжат еднорози.

Вместо да желаят отговори от Божков, на " Герена " да търсят спонсори. И да понижат доста разноските. Като ножът е опрял до кокала - прехвърляния и стесняване на бюджета. Още и още.

Ангел Домусчиев
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР