Провалените пленарни заседания от тази седмица ще забавят промените в

...
Провалените пленарни заседания от тази седмица ще забавят промените в
Коментари Харесай

Провалените пленарни заседания ще забавят промените в Закона за енергетиката

Провалените пленарни съвещания от тази седмица ще забавят измененията в Закона за енергетиката, които касаят небитовите консуматори

Това разяснява в изявление за ръководителят на парламентарната комисия по енергетикаРадослав Рибарски. "Проектът трябваше да мине на първо четене в зала през тази седмица. След това да съберем предложенията сред първо и второ четене, да го гледаме в комисия и да стане факт до края на месеца. В него беше заложен механизмът за обезщетения, които бизнеса чака и разполагаемостта, която трябваше да отиде за дълготрайни артикули ", изясни той.

Като позитивен резултат от законодателните действия в бранш "Енергетика ", Радослав Рибарски регистрира признатите промени в Закона за ВЕИ за лични потребности. "Те към този момент са обнародвани и всеки бизнес, който желае да построи централа за лично ползване може да направи това единствено с едно съобщение ", разяснява той.

Председателят на Комисията по енергетика добави, че огромна част от 22-та закона, които са свързани с Плана за възобновяване и резистентност и би трябвало да бъдат признати до края на годината касаят и бранш "Енергетика "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР