Проучванията показват, че консумацията на лимони е попречила, а в

...
Проучванията показват, че консумацията на лимони е попречила, а в
Коментари Харесай

Разпространи! Ето я най-голямата тайна, която всички аптеки крият от нас! Правим за минутка у дома, а предпазва от страшни болести и спестява хиляди левове! Това е

Проучванията демонстрират, че потреблението на лимони е попречила, а в някои случаи даже излекувала рак.
Изследвания демонстрират, че потреблението на четири или повече 150-грамови порции на седмица от цитрусови плодове понижава рисковете от рак на гърлото с 58 %, рак на фаринкса с 53 на 100, рак на стомаха с 31 на 100 и рак на дебелото черво с 18 %.

И изключително, когато се приема в композиция със сода, което ще възстановява равнището на рН на тялото, което пък не разрешава на рака да продължи да се популяризира.

Сода и лимонен сок – почистваща напитка

Съставки
2 супени лъжици лимонен сок (не забравяйте да употребявате органични лимони, споделя се, че био лимоните са 100 пъти по-ефективни от лимоните, раснали с химически торове и пръскани с химикали)½ чаена лъжичка сода за самун (без алуминий)230 мл вода
Инструкции

Пийте 4 пъти дневно. Препоръчително е да се пие заран или сред храненията, като лекуването е по-ефективно, когато се приема на празен корем.

Защо сода и лимонен сок?

Добро рН на тялото е 7.35. Когато рН на тялото ви падне, това покачва риска от болести, отмалялост и нарушен сън. Комбинацията от лимонен сок и сода за самун е мощен и безвреден метод да се вкарат алкални субстанции в организма и да се увеличи изцяло битката за развиването на рак.

Въпреки че лимоновият сок е кисел, поради високото си наличие на минерали, той има алкализиращ резултат върху тялото. Също по този начин, той е цялостен с витамин C, който е мощен антиоксидант и към този момент се употребява за различно лекуване на рак.

Содата също има способността да алкализира тъканите, директно заобикалящи раков израстък, което я прави ефикасна при попречване на растежа на тумора.

След 20 лабораторни проби, осъществени от 1970 година до в този момент се оказва, че:

Лимонът унищожава канцерогенни кафези в 12 типа рак. Лимонът предотвратява разпространяването на канцерогенни кафези и има 10000 пъти по-силен резултат от медикаменти като Adriamycin, химиотерапия и наркотични артикули.

И това, което е още по-интересно, че този тип лекуване, с лимон и сода за самун, унищожава единствено канцерогенните кафези и не визира здравите „.

Допълнителни изгоди от пиенето на тази напитка на празен корем

Лимоновият сок оказва помощ на тялото ви в почистването на отрови. Той също по този начин усъвършенства активността на храносмилателната система и усвояването на питателните субстанции.

Лимонената киселина в лимоновия сок оказва помощ за разтваряне на камъни в жлъчката, калциеви отлагания, както и камъни в бъбреците.

Кората от лимон съдържа мощен фитонутриент танджеретин, който е ефикасен при заболяването на Паркинсон.

Лимоновият сок унищожава бактериите на малария, холера, дифтерия, коремен тиф и други смъртоносни заболявания. Това се дължи на неговите мощни антибактериални свойства.
И една от най-важните изгоди на лимоновия сок за вашето здраве: витамин C в сока оказва помощ да се обезвреждат свободните радикали, свързани със остаряването и доста други болести.
Пиенето на сода облекчава киселини в стомаха и неприятно храносмилане, тя работи посредством превръщане на киселинността, обвързвана с тези положения.

Пиенето на сода за самун се употребява също по този начин за попречване на камъни в бъбреците. Тъй като бъбреците са чувствителни към деликатния баланс на йонни съставки и киселинност на урината, то в случай че урината е прекомерно кисела, в бъбреците могат да се образуват камъни. Содата оказва помощ да се възвърне салдото, нужен за положително здраве.

 

biopogled.com

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР