Проучването, ръководено от University College London (UCL) и публикувано в

...
Проучването, ръководено от University College London (UCL) и публикувано в
Коментари Харесай

1,7 милиона души „може да живеят с деменция в Англия и Уелс до 2040 г.“, се казва в нов доклад

Проучването, ръководено от University College London (UCL) и оповестено в Lancet Public Health, е актуализация на предходни работа, която допуска, че случаите на деменция през 2040 година ще доближат 1,2 милиона.

Прогнозата идва макар спада на случаите сред 2002 и 2008 година

Д-р Юнтао Чен, водещият създател на проучването, сподели: „ Това е шокиращо е да се мисли, че броят на хората, живеещи с деменция до 2040 година, може да бъде до 70% по-висок, в сравнение с в случай че заболеваемостта от деменция продължи да понижава.

„ Това освен ще има унищожителен резултат върху живота на тези само че също по този начин ще сложи доста по-голяма тежест върху опазването на здравето и обществените грижи, в сравнение с плануват актуалните прогнози.

„ Продължаващото наблюдаване на наклонността на разпространяване ще бъде от решаващо значение за оформянето на политиката за обществени грижи. “

Rough Guides си партнира с Мария Кюри, с цел да разгласява справочник „ Пътуване в края на живота “

За изследването специалистите изследваха девет набора от данни от хора на възраст над 50 години, които са живели в частни семейства в Англия сред 2002 година и 2019 година

Прочетете повече:
Лекарството за Алцхаймер „ повратна точка “
Седем навика, които могат да понижат риск от деменция

Неотдавнашно изследване свърза хормонозаместителната терапия (ХЗТ) и деменцията

Увеличаването на случаите на деменция по-рано се отдаваше на застаряващото население, само че откривателите откриха, че процентът на по-възрастните хора, разрастващи болестта, също е нараства.

Джеймс Уайт, началник на отдела за национално въздействие в Обществото на Алцхаймер, сподели: „ Деменцията е най-големият здравен и обществен проблем на нашето време.

“[Тези статистики] са внезапно увещание, че без деяние самостоятелното и икономическото опустошаване, породено от деменцията, не демонстрира признаци на прекъсване. “

Той означи също, че числата значат, че един на всеки трима души, родени в Обединеното кралство през днешния ден, ще развие деменция.

„ Цифрите също по този начин демонстрират ясно, че натискът върху нашата така и така затруднена система за обществени грижи единствено ще се усили “, добави той.

„ Качествените обществени грижи могат да имат голяма разлика в живота на хората, само че знаем, че хората с деменция – които са най-големите консуматори на обществени грижи – се борят със система за грижи, която е скъпа, труднодостъпна и прекомерно постоянно не е съобразена с техните потребности. “

Как замърсяването на въздуха може да повлияе на страдащите от деменция

Министерството на здравеопазването и обществените грижи даде обещание да дава £160 милиона годишно за проучване на деменцията до 2024/25 година, сподели представител.

Тя добави: „ Нашата тактика за съществени условия признава освен смисъла на оправянето с това заболяване, само че ще дефинира стандартите, които пациентите би трябвало да чакат на всички стадии от грижите за деменция.

„ Нашият фонд за пазарна резистентност и възстановяване на фонда за работна мощ на стойност £570 милиона ще усили потенциала за обществени грижи за възрастни, ще усъвършенства резистентност на пазара и да разреши на локалните управляващи да създадат осезаеми усъвършенствания в услугите за обществени грижи за възрастни. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР