Проучване, проведено от японски учени, успя да установи, че президентът

...
Проучване, проведено от японски учени, успя да установи, че президентът
Коментари Харесай

Колко са двойниците на Путин?

Проучване, извършено от японски учени, съумя да откри, че президентът на Русия Владимир Путин в реалност има няколко двойници, които употребява за разнообразни събития и мероприятия.

Авторите на проучването са достигнали до това умозаключение, откакто са употребявали разнообразни телевизионни фрагменти на съветския държавен глава, в които са сравнили гласа и походката му чрез технология за лицево различаване благодарение на изкуствен интелект. Крайният резултат от извършените опити установил, че Путин разполага с „ няколко “ двойници, които участват на избрани обществени изяви.

Изследването установи, че всеки един от тях има личен неповторим глас и обноски.

Така, да вземем за пример, било открито, че по време на честванията във връзка Деня на успеха на Червения площад на 9 май т.г. е участвал същинският президент на Русия, до момента в който Путин, който посети Кримския мост преди 10 месеца, е „ отговарял на оригинала “ на 53 %, написа " Дейли мейл ".

Появата на Путин на фронта в окупирания Мариупол през март пък е бил меродавен на към 40% по отношение на лицевото различаване на Путин от Червения площад, сочи анализът, който установил също, че има единствено 18% подобие сред „ Путин от Кримския мост “ и „ Путин от Мариупол “.

В отчета се показва, че съветският президент има най-малко двама двойници.

„ Освен разликата в произнасянето на звука „ с “, има разлика и в произнасянето на „ ра “ и „ си “, споделят още откривателите.

„ Има разлика в изискванията, които е изработен записът, само че въпреки всичко е извънредно рядко да има толкоз огромна разлика ", споделя специалистът Муцутоши Мураока.

„ Вероятността тези два гласа да принадлежат на разнообразни хора е огромна “, показват още японските откриватели.

Докладът показва, че Путин употребява свои двойници поради високия риск от убийството му и водената от него война в Украйна.

Според тях е употребен и двойник при визитата му в завода за хеликоптери в Сибир през март.

„ Двойникът изнесе 30-минутната тирада в действителност удивително “, споделиха феновете на TBS NEWS DIG.

След визитата му в завода се появиха спекулации, че това е двойник на Путин.

Мъжът, който е бил на посещаване в завода, размахвал ръце и неведнъж докосвал носа си. Подобни придвижвания не са присъщи за Владимир Путин.

Бившият сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) Сергей Жирнов също заподозря, че двойник на Путин е бил в Сибир. Той забелязал, че мъжът не се страхувал от непосредствен контакт с хора за разлика от президента на Русия, който е по-предпазлив.

Слуховете, че Путин употребява свои двойници изобилстват, до момента в който други настояват пък, че страда от сериозен здравословен проблем.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР