Проучване, изследващо секса и канабиса, установява, че употребяващите канабис съобщават

...
Проучване, изследващо секса и канабиса, установява, че употребяващите канабис съобщават
Коментари Харесай

Какво допринася за повече и по-добри оргазми

Проучване, изследващо секса и канабиса, открива, че употребяващите канабис оповестяват за по-добри оргазми, до момента в който са надрусани, както и за нараснало либидо и по-добро чувство за усет и досег.
 Женски оргазъм и кои са трите вида съгласно науката
Колко вида женски оргазъм има

Не е толкоз просто, колкото изглежда

Изследователите, които разгласяват резултатите си в скорошно, задават на 811 участници на възраст от 18 до 85 години редица въпроси, свързани с техния полов живот и използването на канабис. Без да виждат огромна разлика сред половете и възрастовите групи, над 70% от участниците оповестяват за нараснало предпочитание и интензитет на оргазъм.

40% от дамите имат " нараснала дарба да имат повече от един оргазъм по време на полов контакт ", съгласно създателите. Над половината от интервюираните споделят, че използват канабис съзнателно преди полови контакти, което допуска, че имат вяра, че той покачва либидото или удоволствието.
 Снимка 604612

Изследователите обаче не съумяват да дефинират дали нарасналото наслаждение от секса е от действителните резултати на напушването или е плацебо. Вероятно е резултати да се дължат на умствената настройка, че използването на канабис ще усили удоволствието заради настройките, че е афродизиак, а не на същински физиологичен резултат. Въпреки това учените пишат, че релаксиращите резултати на канабиса " могат да допринесат за нараснало предпочитание или понижени задръжки, които пък са причина за нараснало полово действие и задоволство ".
 Синдром на посторгазматична болест и какво е да изпитваш алергия към оргазъм
Когато имаш алергия към оргазъм

Какво е синдром на посторгазматична болест

Освен това участниците в изследването, които мастурбират напушени, оповестяват за нараснало наслаждение. Едно на пръв взор несвързано изобретение в проучването е, че употребяващите канабис имат по-добро чувство за усет и досег. Екипът написа, че въпросът е включен заради потреблението на сетивата по време на секс. " Подобряването на усета и докосването може да увеличи цялостното полово действие и задоволство, защото това са две сетива, които се употребяват мощно по време на сексуален акт ", пишат учените.
 Снимка 604614

Въпреки че екипът отбелязва редица ограничавания, в това число, че точните дози не са записани от участниците и че не е съпоставено с хора, които не употребяват канабис, екипът има вяра, че откритията могат да бъдат потребни за проучване, в това число вероятно потребление на канабис за лекуване на полова дисфункция, заключва от.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР