Процесът по евентуална продажба на Манчестър Юнайтед ще навлезе в

...
Процесът по евентуална продажба на Манчестър Юнайтед ще навлезе в
Коментари Харесай

Кандидатите-купувачите за Манчестър Юнайтед са получили обратна връзка, ясна е следващата стъпка в процеса

Процесът по възможна продажба на Манчестър Юнайтед ще навлезе в трети кръг, който ще допуска изпращането на нови предложения от страна на заинтригуваните страни, осведоми през днешния ден локалната преса. За това развиване на обстановката за били осведомени участниците от американската банка “Рейн ”, откакто те подадоха своите предложения на 23 март. 
 Кандидатите за Манчестър Юнайтед чакат отговор на последните си предложения до края на седмицата Кандидатите за Манчестър Юнайтед чакат отговор на последните си предложения до края на седмицата
За съществени любимци за закупуванто на “червените дяволи ” към този миг са считани шейх Джасим бин Хамад Ал-Тани и английския милиардер сър Джим Ратклиф. Техни делегации бяха и на “Олд Трафорд ” през предишния месец, когато бяха извършени срещи с управлението на клуба. В Съединени американски щати се появиха информации, че цели седем заинтригувани страни, които са отправили свои оферти за разнообразни проценти и разновидности за инвестиция в 20-кратните първенци. 
 Хора от държавното управление имат терзания по отношение на любимеца за нов притежател на Манчестър Юнайтед Хора от държавното управление имат терзания по отношение на любимеца за нов притежател на Манчестър Юнайтед
Решението да се навлезе в нов кръг от оферти, а не в интервал на ексклузивност и водене на съответни диалози с един съответен кандидар е разчетено от медиите като знак, че семейство Глейзър към момента не е получило предложение, което да ги удовлетворява. Въпреки това информациите гласят, че продължава да царува известна убеденост, че американците въпреки всичко желаят да се разделят с клуба.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР