Процесът и разстрелът са били публични, пред предварително събраното гражданство

...
Процесът и разстрелът са били публични, пред предварително събраното гражданство
Коментари Харесай

Северна Корея е екзекутирала двама тийнейджъри заради гледане на южнокорейски филми

Процесът и разстрелът са били обществени, пред авансово събраното поданство на северния град Хиесан, оповестява Daily Express. Краткото правосъдно дело и изтезанията са осъществени на писта на локалното летище през октомври, само че информация за убийствата се появи едвам предходната седмица.

На същия развой е бил екзекутиран и различен младеж, наказан за убийството на мащехата си, като правосъдните органи са подчертали пред локалните поданици, че двете закононарушения са " еднообразно зловредни ".

Свидетели, принудени да участват на изтезанията, са удостоверили информацията за ужасяващите убийства пред Радио Свободна Азия (Free Asia). " Властите изложиха младежите възпитаници пред обществеността, осъдиха ги на гибел и незабавно ги гръмнаха ", споделя един очевидец.

Друг цитира по памет част от заключителната правосъдна тирада: „ На тези, които гледат или популяризират южнокорейски филми, и тези, които нарушават публичния ред посредством убийства, няма да бъде простено и ще бъдат наказани на оптималното наказване – гибел “.

Двете екзекутирани момчета са хванати, когато са се опитвали да продадат...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР