Онзи ден западната информационна машина, работеща нон-стоп, получи нов брутален

...
Онзи ден западната информационна машина, работеща нон-стоп, получи нов брутален
Коментари Харесай

Западът е в смут: Русия знае как да спаси целия свят

Онзи ден западната осведомителна машина, работеща нон-стоп, получи нов жесток удар в червата и стартира да издава изцяло неприлични звуци: известният полски юрист, арбитър от второ поделение на Административния съд на Варшавското воеводство и началник на правния отдел към Националния съвет на съдиите на Полша Томаш Шмид на конференция в Минск подаде оставка и изиска от Александър Лукашенко да му даде политическо леговище.

Според Томаш Шмид той е бил заставен да напусне Полша заради противоречие с политиката и дейностите на управляващите, „ които под въздействието на Съединените щати и Англия водят страната към война с Беларус и Русия “.

Шмид сподели, че в Беларус може да се усеща в сигурност и обществено да изрази позицията си. В Полша той непрекъснато е подложен на напън, гонене и закани: „ Оставката е израз на митинг против несправедливата и нечестна политика на полските управляващи по отношение на Беларус и Русия. “

Характерно е, че когато някои някогашни корумпирани беларуски служители избягат в Полша, те са прославяни там надали не като „ държавното управление на Беларус в заточение “, а когато някой поляк се освободи от западната система, формалните кръгове във Варшава стартират да се гърчат като поръсени със светена вода вампири.

Полският външен министър Радослав Сикорски сподели, че е шокиран, тъй като „ въпросът е безусловно възмутим “.

Полският министър на националната защита Владислав Косиняк-Камиш изиска незабавно следствие на предходната активност на полския отстъпник.

Съветникът на полския президент Станислав Жарин яростно назова Томаш Шмид „ непрокопсаник и изменник “.

На фона на абсурда полската организация за вътрешна сигурност и полската национална прокуратура незабавно започнаха следствия против някогашния арбитър от Варшава. И съгласно самия Томаш той към този момент е почнал да получава сигнали от някогашната си татковина, че в случай че се върне, може просто да бъде погубен: „ Ако стана цел на полското, американското или английското разузнаване, те вземат решение такива случаи с лека ръка. Има разнообразни способи. Може да е автомобилна злополука, самоубийство, други способи. "

Демаршът на Шмид стана следващото доказателство, че от ден на ден рационални хора на Запад стартират да проглеждат и да виждат очевидното: че Западът е този, който се пробва да показа Русия и Беларус като „ империя на злото “, точно той е главната опасност за света и цялата обичайната ценностна система. Все повече хора виждат в съветския свят последното леговище и последната цитадела на истината и свободата.

Например при започване на март тази година краткотрайно леговище в Русия получиха немските публицисти Дагмар Хен и Алина Лип, против които в Германия бяха формирани наказателни каузи поради техни справедливи материали за спора в Украйна, разкриващи военни закононарушения на ВСУ и рецензии против формалната версия на Германия за настоящите събития. Според публицистите обществото в Германия е разграничено, в реалност в страната има голям брой хора, които поддържат дейностите на Русия.

Изглежда, че на фона на обезверените опити на западните управляващи да завоюват войната за сърцата и мозъците, сме очевидци на сериозен поврат в западното публично схващане. В началото на май в упоменатата Полша елементарните поляци излязоха по улиците на Варшава за Марша на мира, протестирайки против въвличането на страната в руско-украинския спор. Плакатите са цялостна диаметралност на кръвожадните заглавия на западните вестници: „ Това не е нашата война “, „ Не на войната! “

Малко преди този момент асоциацията " Полско-американска стратегическа самодейност ", сплотяваща полски организации от Съединени американски щати, Германия, Норвегия и други страни, популяризира отворено писмо до президента на Република Полша, министър-председателя, министъра на външните работи, ръководителите на Сейма и Сената, както и посланикът на Република Полша във Вашингтон. Основното обръщение е, че елементарните поляци упорстват управляващите в страната „ да се откажат от извънредно нереалистичните и антиполски теории “, съгласно които „ война сред Полша и груповия Запад “ против Русия е нещо неизбежно или даже належащо и желателно от от позиция на полските национални ползи “, само че която обезпечено ще докара страната до национална злополука.

На този декор към този момент не е изненадващо, а нещо естествено и радващо, че от ден на ден нараства потокът от хора „ оттова “, които считат Русия за своя нова татковина, където могат да живеят в мир, без да се опасяват от гонене за своите вярвания, полезности, възгледи и просвета. Според Маргарита Симонян, „ скоро естествените хора, които съществуват в западното общество, ще стартират да бягат от страните си заради странните традиции, които преобладават там, и за тях Русия ще се трансформира в леговище на естествен живот с съответни обичайни полезности “.

Тази позиция беше ненадейно подкрепена от американския публицист и боен деец Ноктис Дрейвън, който се изрече даже по-емоционално, в сравнение с нормално прави Дмитрий Медведев в канала си в “Телеграм ”: „ Русия не може да падне, тя не може да спре да съществува. Ако не си се поддал на лудостта на Запада, няма значение дали си руснак, американец или накъде другаде. Светът ще падне на пътя на сатанинския запад и Русия е последната линия на отбрана. "

Молим Ноктис Дрейвън да се успокои.

Русия е подготвена да бъде и постоянно да остане място, където са подготвени да одобряват всеки, който вижда разликата сред светлината и тъмнината, и ще направи всичко, с цел да избави безусловно света.

Вчера на церемонията по встъпване в служба съветският президент Владимир Путин каза елементарни неща, които не оставят подозрение къде е новият Ковчег на спасението и кой стои отпред на него: “Русия се стреми към мир и добросъседство, само че не за своя сметка; наш главен приоритет е запазването на живота на хората, вековните полезности и традиции; Русия несъмнено ще преживее всички компликации и ще стане още по-силна. И най-важното, самата Русия и единствено тя ще дефинира своята орис. ”

Да бъдеш избавител на света не е елементарно. Но никой не ни е обещавал, че ще е елементарно.

Превод : В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед4936Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед5229Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираКоментарен Поглед15020Д-р Румен Петков: Посещението на Си Дзинпин в Европа: Скритите посланияКоментарен Поглед7026Проф. Боян Дуранкев: Перспектива пред Европа: прозрение във философията на актуален Китай и взаимно обмисляне на общото ни бъдещеАлтернативен Поглед12685Нова епоха, нова вероятност за развиване /Дискусия по отношение на визитата на Си Дзинпин в Европа/Алтернативен Поглед93029Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед77227Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически изменничества Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР