Процедурата за импийчмънт закъсня. Политическите партии бяха заети прекалено много

...
Процедурата за импийчмънт закъсня. Политическите партии бяха заети прекалено много
Коментари Харесай

Панчугов за импийчмънта: Президентът нанесе щети на сигурността ни с вредните си разкази, държи се като дете, на което са взели играчка

" Процедурата за импийчмънт закъсня. Политическите партии бяха заети прекомерно доста с електоратите си, вместо да си върнат властта там, където ѝ е мястото. Имаме потребност от политици, които имат вяра в нещата, които дават обещание. Ако кажат " импийчмънт ", да го създадат, само че те се гънат ". Това съобщи политологът Христо Панчугов пред Нова нюз. 

" Имаме невиждана обстановка, в която повече от година властта е отвън контрола на жителите. Време е за смели решения, само че считам, че ще сме очевидци на общоприети политически тактики и затваряне на електоратите. Нека да се съсредоточим върху това, по какъв начин ще преодолеем следствията от позициите на президента. Какво значи " партия на войната "? Големият " пълководец ", военният Радев явно се е провалил, тъй като също беше сюрпризиран от войната. Той носи отговорност за националната ни сигурност, а се държи като разсърдено дете, на което са му взели играчката. Крайно време е да си даваме сметка за тежките вреди, които е предизвикал върху националната ни сигурност. Той ни споделя, че  Русия би трябвало да смачка Украйна. Ще го създали, в случай че пристигна " ред " на България и Москва реши да смачка черноморския район? Това са две години на един извънредно нездравословен роман, който слушаме от две години ", попита реторично политологът. Той разяснява и изявлението на Гълъб Донев, който съобщи, че служебният кабинет още веднъж щял да внесе законопроекти за правосъдна промяна. Според Панчугов, и идващият парламент няма евентуално да гласоподава документи, " писани на крайник ".   
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР