Протоколът със Северна Македония ще бъде подписан във Велико Търново.

...
Протоколът със Северна Македония ще бъде подписан във Велико Търново.
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Протоколът с РСМ ще бъде подписан във Велико Търново

Протоколът със Северна Македония ще бъде подписан във Велико Търново. Това разгласи в ефира на „ Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS евродепутатът Ангел Джамбазки. Според него това ще стане още тази неделя.

„ Ние ще ги посрещнем там нашите национални предатели”, сподели Джамбазки. „ Много деликатно прочетох протокола. Искам да видя какво ще се подпише. Чухте Фон дер Лайен, че има ревизирано предложение, в което няма двустранна история, няма двустранни връзки. В протокола, който би трябвало да се подпише по член 12, има за Самуил, само че няма за Илинденско-преображенското въстание, няма го ранното българско възобновление, няма ги братя Миладинови”, разяснява Джамбазки.

„ Основата на антибългарския македонизъм е да фалшифицира историческите персони. Пред нас е опасността в никакъв случай повече да не можем да защитим своя народен произход”, счита Джамбазки.

Относно политическата конюнктура у нас, той е безапелационен, че би трябвало да има избори у нас. „ При идните тежки зимни месеци, би трябвало да има законно ръководство. Сега се видя, че едно държавно управление се самосваля поради техни вътрешни неразбории и се пробва да бъде конструирано посредством пазаруване на народни представители. Нищо по-безчестно не мога да си представя”, сподели Джамбазки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР