Противовъздушната отбрана на Украйна унищожи тази нощ 30 дрона Шахед

...
Противовъздушната отбрана на Украйна унищожи тази нощ 30 дрона Шахед
Коментари Харесай

Дъжд от дронове Шахед, украинската отбрана се задъхва

Противовъздушната защита на Украйна унищожи тази нощ 30 дрона Шахед в южната част на страната, оповестява Укринформ, като се базира на обява в Телеграм на южните сили за защита.

Безпилотните летателни апарати Шахед-131/136 са били изстреляни от нос Чауда, като са били ориентирани основно против южните региони.
-->
" Тридесет атакуващи дрона бяха унищожени в нашата зона на отговорност от силите за противовъздушна защита: 20 - във Виницка област, 6 - в Одеска област, 4 - в Николаевска област ", се споделя в обявата.

Мощен пожар е избухнал след удар по инфраструктурен обект в Калиновка. За да предпазят цивилното население от разпространяването на огъня, локалните управляващи неотложно организираха подготвителни ограничения за евакуация. Но защото пожарът беше овладян, евакуацията е ненужна, прибавят управляващите. Няма данни за потърпевши.

По-рано украинският държавен железопътен оператор " Укрзализниця " предизвести, че редица влакове закъсняват поради нощна въздушна офанзива, осъществена от съветските войски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР