Противоречивият британски политик Найджъл Фараж отново се оказа в центъра

...
Противоречивият британски политик Найджъл Фараж отново се оказа в центъра
Коментари Харесай

Без срам! Любовницата на Фараж хвърли бомба, правила секс с политика в...

Противоречивият английски политик Найджъл Фараж още веднъж се оказа в центъра на сексскандал. Бившата държанка на евродепутата Анабел Фулър направи в изявление за " Дейли мейл " разкрития за любовната им спекулация, траяла повече от десетилетие, написа " Телеграф ". През 2014 година Фулър беше обществено упрекната от някогашния член на партията на независимостта Ники Синклер, че има връзка с женения Фараж. Сега тя призна, че връзките им са почнали още през 2004 година и са траяли към 12 години. Фулър описа, че през цялото време връзката им е трябвало да остане загадка: " Много пъти през годините говорихме за това. Той ми споделяше че би трябвало да си мълча. Много ме болеше, Чувствах се като лъжкиня. "

Фулър описа пикантни детайлности от живота си с евродепутата. Тя призна, че брачната половинка му Кирстен знаела за връзката им, откакто " някой от партията й разказал. Бившата говорителка призна, че след скандал със брачната половинка на Фараж се пробвала да се самоубие. Съпругата на 53-годишния народен представител съобщи по-рано тази година, че двамата от години живеят обособени животи и че най-сетне са решили публично да се разделят.

Едно от най-шокиращите разкрития на Фулър обаче се оказа признанието за интимната им среща в постройката на Европарламента. Бившата говорителка разкри, че е правила секс със скандалния политик в офиса му в Брюксел. " Той влезе в офиса, легна на дивана и сподели, че е доста възбуден. След това го направихме небрежно ", споделя Фулър.

Междувременно Фараж беше забъркан и в различен скандал, откакто стана ясно, че ще прибере 169 000 евро (150 000 паунда) след приключването на процедурата по Брекзит. Той и още 73-ма английски евродепутати ще получат обезщетения поради това, че ще изгубят местата си в Европарламента, откакто Англия и Европейски Съюз публично приключват връзките си. Тези средства обаче няма да се платят от Брюксел, а от Лондон, посочи върховен чиновник от Европейски Съюз, представен от " Скай Нюз ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР