Противно на очакваното, лятото е сезонът, през който можете изгодно

...
Противно на очакваното, лятото е сезонът, през който можете изгодно
Коментари Харесай

Избор на дамски зимни обувки

Противно на предстоящото, лятото е сезонът, през който можете преференциално да си купите дамски зимни обувки. Вярно е, множеството магазини сменят сбирката, т.е. отстраняват зимната сбирка обувки, заменяйки я с лятна, само че доста постоянно, като маркетингов трик, оставят и няколко зимни модела. При това на преференциална цена.

Изборът на зимни обувки обезпечава няколко критерия, като атрактивен дизайн, сходство с стилните трендове на сезона, качество на кожата и ходилата, комфортни чувства при вървене.

Подметката на зимните обувки би трябвало да бъде по-висока от тази на летните обувки; нейният модел би трябвало да предотвратява падение. Обувките с вталена подметка, несъмнено, са комфортни, само че в случай че имате потребност от елегантни елегантни дамски ботуши, тази алтернатива няма да ви подхожда. Материалът на подметката може да бъде друг: полиуретан, гума, гума. Всички тези материали са водоустойчиви и устойчиви на изхабяване. Гумените подметки имат по-добро сцепление и не са хлъзгави през зимата.

Важен миг е надеждността на монтирането на подметката към горната част. Зимните обувки могат да бъдат зашити, залепени, завършени или с композиция от горните варианти. С положително качество би трябвало да наблюдавате постоянен тегел по цялата дължина, неявяване на линии лепило и признаци на ходилото, изоставащо от върха.

При производството на зимни обувки се употребява по-плътна кожа, в сравнение с през лятото. Тя може да бъде както естествена кожа, по този начин и кожени заместители. Разбира се, първият вид е за предпочитане, тъй като естествена кожа има положителни свойства за отбрана от топлота, по-добре проветрява крайници и приема формата си. Обувките, направени от изкуствена кожа, може да не наподобяват друго от естествените, само че бръчките по гънките или микропукнатините могат да се появят доста бързо. Понякога вършат обувки от композиция от естествена и изкуствена кожа, което разрешава тя да бъде функционална, красива и по-достъпна.

Естествената кожа може да се разграничи по следния метод – тя е по-топла от изкуствената и бързо се загрява от топлината на ходилата.

За да се изолира вътрешността на обувката, се употребяват естествени кожи (например овча кожа, tsigeyka) и изкуствени. Разликата сред изкуствената четина е нейният присъщ искра, не присъщ за естествения.

Правилният избор на размера на обувката е ключът към удобната му работа. Не купувайте тесни обувки, в него краката ще замръзнат и уморят по-бързо, а подплатата ще се износва по-бързо. Не забравяйте да запазите дребна празнота сред крайници и материала. Следователно, зимните обувки е по-добре да купувате на половина повече. Под стелката на обувката не би трябвало да има гънки и изпъкнали нокти, в противоположен случай краката ще се търкат.

Източник: naselo.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР