Противниците на Русия водят света към Трета световна война и

...
Противниците на Русия водят света към Трета световна война и
Коментари Харесай

Медведев: Противниците на Русия водят света към Трета световна война

Противниците на Русия водят света към Трета международна война и световна злополука, уверен е заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

“Днес организираме специфична военна интервенция, с цел да защитим нашия суверенитет и териториална целокупност и сигурността на милиони жители ", съобщи Медведев, говорейки на Петербургския интернационален юридически конгрес.

" Ясно е, че против нашата страна е разгърната пълномащабна хибридна война. Американските и европейски настойници наливат смъртоносни оръжия от всевъзможен тип на нашите врагове, предизвикват терора в граничните региони на Русия и правят саботажи и политически убийства ", съобщи заместник-председателят на Съвета за сигурност. Според Медведев съперниците на Русия " на процедура работят за Трета международна война, световна злополука, в която, както знаем, по определение не може да има спечелили ".

Медведев добави, че съгласно него Международният углавен съд (МНС) е бил корумпиран от американските управляващи да води антируски каузи. Според него " в това няма нищо чудно, тъй като който заплаща, той поръчва музиката ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР