Протестна петиция срещу закриването на общинско предприятие "Туризъм" и последвалото

...
Протестна петиция срещу закриването на общинско предприятие "Туризъм" и последвалото
Коментари Харесай

Петиция срещу закриването на ОП Туризъм и уволнението на шефката

Протестна петиция против закриването на общинско дружество "Туризъм " и последвалото уволняване на шефът Виделина Гандева започва в обществените мрежи. За броени часове петицията е подкрепена от 179 пловдивчани. В обяснителната записка се споделя:
Настоящата подписка има за цел да задейства публичното мнение и съвест против невижданото заличаване в края на 2017 година на една работеща конструкция с потвърдени триумфи, а точно Общинско дружество "Туризъм ". С този акт Община Пловдив остана без настоящо звено, което да развива туризма в града и да разпространява дестинацията на международно равнище. Предприятието сякаш беше "влято " в ОИ "Старинен Пловдив " - една остаряла и тромава организация, която сама по себе си е културен институт, а не общинска конструкция и според Закона за туризъм няма право да изземе функционалностите на ликвидираното дружество. 

С "вливането " не се реализира нищо друго, с изключение на безпорядък и обезличаване на чиновниците. Не на последно място "вливането " докара и до непредвиденото, голословно и подло уволняване на госпожа Виделина Гандева, дълготраен чиновник на Община Пловдив в другите й туристически структури, два пъти шеф на Оперативна програма "Туризъм ", а през месец януари 2018 година - началник-отдел "Маркетниг и реклама ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР