Протестите в Русия са неизбежни. Хората се раждат свободни и

...
Протестите в Русия са неизбежни. Хората се раждат свободни и
Коментари Харесай

Асен Агов: Протестите в Русия са неизбежни. Путин не може да осигури стандарт на живот на хората и ги вкарва в казармата

Протестите в Русия са неизбежни. Хората се раждат свободни и желаят да си останат такива. Ако Путин преди купуваше единодушието на хората с един по-добър стандарт на живот, в този момент и това не може да им обезпечи и ги вкарва в казармата, с цел да се бият в Украйна.

Това разяснява пред Нова тв журналистът Асен Агов. 

Сиреч неизбежно е Русия да поеме път на демократизация. Как ще го поеме? Очевидно това не може да стане с Путин, нито с шайката към него. Очевидно е, че те ще бъдат разследвани за военни закононарушения, тъй като това се потвърди в Организация на обединените нации. Военнопрестъпниците се излъчват сред водачите, не сред изпълнителите, добави той.

Така е тъй като не може на един цялостен един народ заедно да му се вмени такава виновност. И защото ще откажат руснаците, те няма да желаят да носят виновността на своите водачи и тогава тези митинги ще се разрастнат. Аз предзнаменувам, че Путин с мобилизацията, с нуклеарните закани, настъпи мотиката, която ще го прасне в челото, разяснява Агов. 

Мобилизацията на Русия значи, че контингента им е избягал от страната. Видях от фрагментите, че пращат призовки за готовност на всякакви прекалили с водката. Тях ще ги пратят на фронта, само че те ще избягат оттова. Това е прогнозата ми.

Що се отнася до референдумите - никой не ги взима насериозно. В света няма нито един човек, който да е уверен, че това е методът за взимане мнението на хората. Партии в България, които занапред ще вземат решение да признаят ли легитимността на референдумите на Русия в Украйна, да се причислят към Северна Корея и Венецуела, към Сирия или Беларус, разяснява той.

Цялата тази опасност на Путин за нуклеарното оръжие е несъстоятелна, тъй като той доста добре знае, че Вашингтон ще отвърне. Противодействието на съветския нуклеарен боеприпас е в Съединени американски щати, не другаде. Той в случай че употребява нуклеарно оръжие, ще засегне и съветските жители. И най-парадоксалното е, че единствено преди две години украинците и руснаците са един народ, а в този момент желае да избие личния си народ. Най най-после ще кажа - разумни са страховете на хората. Русия е едно стандартно военно джудже, уточни той. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР