Протестиращият Петър Недевски изпрати отворено писмо до вицепремира и министър

...
Протестиращият Петър Недевски изпрати отворено писмо до вицепремира и министър
Коментари Харесай

Отворено писмо до "нещото" Каракачанов от протестиращия, с когото се спречкаха

Протестиращият Петър Недевски изпрати отворено писмо до вицепремира и министър на защитата Красимир Каракачанов. В него той показва възмущението и недоволството си от водача на Вътрешна македонска революционна организация.

Припомняме, че преди 2 дни Недевски и Кракачанов си размениха остри репллики. Вицепремиерът попита протестиращия дали той е народът, в отговор на запитване за какво не си подава оставката, която народът желае. После политикът даже си разреши да намеси в скандалния доалог майката на Недевски.

ЕТО Гражданско отделение И ПИСМОТО:

" Отворено писмо до нещото Каракачанов!

Каракачанов, няма да се обърна с Господин Министър или Господин Вицепремиер към теб, тъй като за мен ти си една огромна 0!!! Един елементарен човек, облечен във власт! Вчера в разговор посред ни, си разреши да намесиш майка ми. Много подло, мерзко и пошло, типично за теб. Майка ми (лека и пръст, умря преди две години), беше заслужен човек, за разлика от теб. С повече от 40 години трудов стаж. Време, през което е градила и съзидавала това, което ти и твоите сътрудници от това мракобесно за България държавно управление, да разпродавате на безценица и да крадете! През времето, когато ти сътрудник Иван, си си писал доносите, тя е работила за бъдещето на тази страна! Каракачанов, не тая завист и ненавист към теб, тъй като ориста задоволително те е намразила, с цел да те сътвори подобен. Безразличен си ми и неопределен! Съвет от мен - за в бъдеще, не си позволявай да намесваш майките ни! За нас те са святи! Видно е, че за теб с изключение на власт и пари, други полезности не съществуват. ОСТАВКА!!!

С огромно пренебрежение: Петър Недевски "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР