Протестиращите пред парламента носят национални флагове и транспаранти с надпис

...
Протестиращите пред парламента носят национални флагове и транспаранти с надпис
Коментари Харесай

Рехав Протест Пред Парламента. Биха Журналисти! Вижте Видео От Странното Събитие

Протестиращите пред Народното събрание носят национални знамена и транспаранти с надпис „ Народът против мафиотското българско държавно управление “. Въпреки настояването за оставка, те не желаят 44-ото Народно заседание да се разпуска, а то да гласоподава структурата и състава на кабинет, излъчен от митинга или така наречен „ Правителство на жителите “.

Протестиращите блокираха придвижването по бул. „ Цар Освободител ” пред Народното събрание.

По време на демонстрацията се изостри недоволството на протестиращите против медиите. Те нападнаха оператор на национална телевизия, само че след интервенция на полицията не се стигна до ексцесии, заяви Агенция " Фокус ". Недоволстващите нарекоха публицистите продажници и обявиха, че няма да работят с тях. Скандираха: " Мафия ", " Оставка " и " Българи, юнаци ", пяха химна на България и други патриотични песни.

Четири часа след началото на митинга броят на събралите се стартира да понижава. Полицейското наличие в региона остава засилено.

Очаква се в понеделник от 12.00 до 17.30 часа още веднъж да се състои митинг пред Народното събрание, а по-късно до 18.00 часа да се организира шествие до Министерски съвет.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР