Протестиращите имат своите мотиви, но дано не се стигне до

...
Протестиращите имат своите мотиви, но дано не се стигне до
Коментари Харесай

ВМРО за протестите: Изходът от ситуцията е сядане на масата и разговори

Протестиращите имат своите претекстове, само че нека не се стигне до ескалация на напрежението и вълнения. Дано уредниците не позволен провокатори, както се случи предния път. Това разяснява Александър Сабанов от Вътрешна македонска революционна организация пред Българска национална телевизия. Той не чака в Народното събрание през днешния ден да има проблем с кворума и е убеден, че депутатите ще съумеят да заседават.

"Полицията е добре готова, има КПП-та, ревизират се хората,. Мисля, че това ще откаже провокаторите да се опитат да влязат на митинга ", разяснява още той и призна, че "не е прелестно, когато под прозорците ти има хора, които стачкуват ".

Изходът от такава обстановка е сядане на масата и диалози, счита Александър Сабанов.

"Предложенията, които вършат министър председателят и държавното управление, явно не се одобряват от една част от протестиращите. Без диалози нищо няма да се реализира. Апелирам и протестиращите да излязат и да кажат всички претенции, да слагат претенции, които могат да бъдат изпълнени. Оставката постоянно е вид, само че министър председателят Борисов изрично отхвърли да я подаде ", съобщи депутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР