Протестиращи успяха да блокират за няколко часа Петолъчката край Сливен,

...
Протестиращи успяха да блокират за няколко часа Петолъчката край Сливен,
Коментари Харесай

Протестиращи успяха да блокират за няколко часа Петолъчката

Протестиращи съумяха да блокират за няколко часа " Петолъчката " край Сливен, автомагистрала " Хемус " на две места в Шуменско, интернационалния път Е-79 сред Враца и Мездра, подбалканския път край Сопот и Прохода на републиката. Полицията не разреши обсада на автомагистрала " Тракия " край Стара Загора и на прохода Петрохан.

За няколко часа протестиращи от Сливен и Ямбол блокираха пътен възел " Петолъчката ". Затворени бяха пътя София - Бургас, метода към автомагистрала " Тракия " и пътя към Шумен.
Доника Мангова: Искаме да свалим държавното управление, да създадем първата крачка и по-късно ни чака доста работа.Желязко Иванов: Искаме по-добър живот и промяна на системата. Полупрезидентска република, да има съвместен надзор.
В ранния следобяд протестиращите се отдръпнаха от " Петолъчката ". Блокадата на основното кръстовище протече без напрежение.

Митинг- шествие се организира довечера в Димитровград. То бе под надпис " Народът против системата ". Димитровградчани бяха подкрепени от поданици на Хасково, Свиленград и Кърджали. Протестиращите минаха през пешеходни зони и централни булеварди в града. На изхода на Димитровград в посока Хасково имаше кордон от жандармерия и полиция.
Дияна Желева: Този политически модел, който е в България, е стар доста и сега не прави работаПетър Венков: Да спре това съсипване и разсипване на тази велика страна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР