Протестиращи срещу правителството се събраха за 107-ма вечер в триъгълника

...
Протестиращи срещу правителството се събраха за 107-ма вечер в триъгълника
Коментари Харесай

Ден 107 на протеста: Сега не ни чуват, но изборите идват

Протестиращи против държавното управление се събраха за 107-ма вечер в триъгълника на властта в София, където блокираха придвижването на коли, а преди 22 часа същото сториха и на Орлов мост, а преди този момент пред Българска национална телевизия за следващ път се състоя " Гражданска гледка " против управлението на националната телевизия.

" Искаме да достигнем нашата победа – оставка на държавното управление, а пък те, колкото и да се вършат, че не ни чуват, в последна сметка ще им стане ясно на изборите – държавното управление е доста съществено дискредитирано ", съобщи неудовлетворен от ръководството на ГЕРБ и Обединените патриоти пред БНР.

Сред присъстващите на демонстрацията, които в студеното време са по-малко, имаше и такива без маски, макар заповедта на здравния министър за носене на такива тук-там, където се събират повече хора. Те се оповестиха против това с аргумента, че те са нездравословни за здравето, а и съгласно законови разпореждания е неразрешено скриване на лицето.

Стана дума и за плана на Бюджет 2021, избран от стачкуващите като избирателен. Коментира се и новината за самоизолирането на премиера Бойко Борисов след кат остана ясно,че зам.-министърът на районното развиване Николай Нанков, с който бяха дружно без маски в неделя, има ковид.

Пред Българска национална телевизия пък се състоя четвърто издание на така наречен " Гражданска гледка ", проведена за четвърти петък от съдружие " Боец ". Сегашното " предаване " като контрапункт на това по Българска национална телевизия " Панорама ", бе " излъчено он шатра на сдружението и бе водено от журналиста Калин Манолов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР