Протестиращи блокираха магистрала Струма край Перник. Въпреки предупрежденията на МВР

...
Протестиращи блокираха магистрала Струма край Перник. Въпреки предупрежденията на МВР
Коментари Харесай

Протестите в страната за горивата, против беднотията и властта не стихват

Протестиращи блокираха автомагистрала ”Струма ” край Перник. Въпреки предизвестията на Министерство на вътрешните работи че блокадите са противозаконни и засиленото полицейско наличие, десетки стачкуващи стопираха придвижването в региона. Блокадата докара до опашки от изчакващи коли и тежкотоварни камиони.
Пред постройката на общината в Бургас демонстрираха фамилии с дребни деца. Обясниха, че са се организирали в късния следобяд в обществените мрежи. Главната причина за недоволството им са ниските приходи и стандарта на живот, заяви бТВ.

В Добрич не стачкуваха единствено против високите цени на горивата, а упорстват за политики, които да доведат до по-достоен живот за всички.

" Имаме предпочитание да променим изцяло всичко, което се слува в тази страна. Ние не сме недоволни единствено от горива, цивилен отговорности и така нататък Както видяхме през днешния ден горивата са много по-евтини по отношение на през вчерашния ден, ние сме тук тъй като желаеме по-добро бъдеще за нас младежите. Искаме да имаме опция да живеем обикновено в тази страна, желаеме да имаме късмет да се развиваме “, съобщи един от протестиращите в Добрич.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР