Протести и демонстрации в деня на откриването на 48-ото Народно

...
Протести и демонстрации в деня на откриването на 48-ото Народно
Коментари Харесай

Протести пред парламента в деня на откриването на първото заседание

Протести и демонстрации в деня на откриването на 48-ото Народно заседание . Първи излязоха Народна партия “Истината и единствено истината ”, които се афишират срещу народните представители с претекстове, че не мислят за обществото. От партията се афишират против имунизациите против COVID-19, като през декември 2021 година проведоха още веднъж митинг пред Народното събрание.
 
 Протест на партия БГНЕС

По различен мотив и с други причини митинг има и от  гражданското придвижване “БОЕЦ ”, които стачкуват пред Народно събрание, скандирайки “Тук не е Москва ”, съобщи на БГНЕС.

От сдружението желаят да връчат подписка за изпращане на оръжия в помощ за Украйна на политически представители от “Демократична България ” или Политическа партия, както и се оплакаха, че са обградени от полиция, макар че са декларирали авансово за митинга си.

Гражданското съдружие провежда към този момент няколко митинга с претенции за изпращане на оръжия в помощ на Украйна , за преустановяване връзките на България с петролната компания “ Лукойл ”, както и за оставка на президента Радев.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР