Протестът не дава достоен изход на Борисов да слезе от

...
Протестът не дава достоен изход на Борисов да слезе от
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Ролята на президента ще расте, Борисов ще опита да удържи

Протестът не дава заслужен излаз на Борисов да слезе от сцената. Затова той ще стои и ще чака митингът да се изтощи и да направи своите неточности . Това е игра на нерви.
Това сподели пред bTV социологът Първан Симеонов за политическата обстановка сега.
 Социолог: За първи път Борисов изгубва логиката на държанието си Социолог: За първи път Борисов изгубва логиката на държанието си
За първи път виждам по какъв начин Борисов изгубва хубавичко логичност на държанието си. Не може на всички места да ти желаят оставката и ти да не кажеш по какъв начин...
Много е мъчно да се каже от кое място къде какво е тръгнало.. След това прочетох, че полицията е смазала протеста на хората. Не можем да установим кой е крив и кой прав.
Струва ми се късно за оставка на Борисов. Сега е игра на достойнството . Борисов по този начин са го набутали в ъгъла, че той не може да стигне до вратата.
Протестът не му дава заслужен излаз да излезе. Той ще се опита да удържи и да се реваншира на своята лична партия. Няма да е толкоз елементарно. Борисов недоумява от кое място му пристигна това.
Протестът върви като летния митинг през 2013 година. Тогава митинг не докара до събаряне на държавното управление на Орешарски. Тогава той беше прекомерно артистичен.
 Ето какво гласеше речта на Радев, обрала аплодисменти в Пловдив Ето какво гласеше речта на Радев, обрала аплодисменти в Пловдив
Толерантността, солидарността и непреклонността са писали и не престават да пишат най-светлите страници в историята на България. От Съе...
. Но има заплаха обществото да не е на този градус. Протестът загуби от това, което се случи на 2-ри. Сега той би трябвало да търси форми на креативност, а не на радикализация. Той е медийна война.
Ролята на президента Радев ще пораства. Хората го харесват, това е несъмнено. Президентът може да дава в допълнение гориво на митинга.
, уточни още социологът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР