Протест с искане за осигуряване на пътна безопасност ще се

...
Протест с искане за осигуряване на пътна безопасност ще се
Коментари Харесай

И Ветрен дол се вдига на протест за пътна безопасност

Протест с искане за обезпечаване на пътна сигурност ще се организира довечера и в село Ветрен дол, откакто сходни прояви имаше в няколко следващи дни в прилежащото село Братаница след нелепата гибел на 8-годишно момиченце, пометено от служител на реда със служебна кола на Министерство на вътрешните работи. Събитието ще бъде от 19,00 часа и е под наслов " Да ограничим скоростта в обитаемоте места ".

" Трафикът на коли през Ветрен дол е голям.
Не можем да го понижим, само че дано ограничим скоростта на придвижване.
Да го създадем за децата си!
Какво желаем?
- слагане на легнали служители на реда:);
- монтиране на камера, която да следи за спазването на разпоредбите за движение;
- пешеходен светофар;
- какво още?
Заявете своите оферти и подкрепете самодейността като се включите в митинга в сряда (28 юли) пред постройката на Кметство Ветрен дол.
За митинга са осведомени службите Министерство на вътрешните работи, КАТ, АПИ, Община Септември " - гласи апелът на основателите.

Според друга обява те ще изискат слагане и обозначаване със знаци на пешеходна пътека (тип Зебра) в центъра на обитаемото място против НЧ “Култура-1910” (точно на завоя, с цел да има добра видимост и в двете посоки), полагане на релефни шумни пътни маркировки преди и след всяка пешеходна пътека и по-засилено полицейско наличие за следене спазването на разпоредбите за придвижване.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР