Протест на ВМРО бе организиран преди започване на срещата между

...
Протест на ВМРО бе организиран преди започване на срещата между
Коментари Харесай

ВМРО на протест: Нашият език и история не могат да бъдат крадени

Протест на Вътрешна македонска революционна организация бе проведен преди започване на срещата сред министър председателите на Българиq и районен съд Македония Кирил Петков и Димитър Ковачевски, която се организира в резиденция Бояна

“Днес е следващата стъпка на национално изменничество, която прави Кирил Петков, тъй като когато сядаш да приказваш по тематики, които не си квалифициран, очевидно го правиш от различен интерес ”, сподели Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация.

Той е безапелационен, че министър председателят не схваща нищо по тематиката районен съд Македония.

“Това е повода през днешния ден да излезем и да покажем, че в районен съд Македония живеят българи, на които всекидневно им се нарушават правата ”, сподели Сиди. Той акцентира, че нашият език и история не могат да бъдат крадени, а сърбоманите нямат място в Европейски Съюз.

“Тук сме предупредително. Ако министър председателят продължава с тези си дейности, това, което ще последва е неговата незабавна политическа гибел. Незабавна оставка на това държавно управление и дано да дойдат идващите, които знаят какво да вършат по тематиката районен съд Македония ”, добави Александър Сиди.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР