Протежето на Криско – Тита, се изфука с новото си

...
Протежето на Криско – Тита, се изфука с новото си
Коментари Харесай

Тита се похвали с гаджето си – СНИМКА:


Протежето на Криско – Тита, се изфука с новото си гадже. Младият мъж се споделя Виктор и двамата са дружно от близо година.

Преди да станат гаджета, дълго време били най- положителни другари. В един миг обаче разкрили, че възприятията им са доста повече от това.

Виктор също циркулира в арт средите, тъй че доста добре разбирал работата на приятелката си. Винаги се отнасял с почитание към специалността и уговорките й около нея. А това е едно от най- значимите неща за младата певица, която се бори със зъби и нокти да се наложи на пазара.

Гаджето на Тита не живее сега в България, само че постоянно си идвал, с цел да бъдат дружно. Тя също ходила при него, когато има време, само че това се случвало доста по- рядко. Освен че обикаля из страната за участия, певицата се снима и в интернет сериал.
Тита с гаджето си Виктор
За похлупак, протежето на Криско към момента върви на учебно заведение. Христина, както е същинското й име, е в 12 клас и следващата година приключва. Тя към момента не е решила какво ще следва, само че е безапелационна, че желае да приключи висше обучение.

Колежките й Гери- Никол и Дара, които бяха абитуриентки тази година, към този момент нямат никакво желание да не престават с ученето.

Гери- Никол доста искаше да запише някаква арт компетентност в влиятелен задграничен университет, само че след това се отхвърли. Тя си е навила на пръста, че желае да става световноизвестна и търси способи да пробие. Певицата прекара близо месец в Съединени американски щати, само че към този момент няма резултати от срещите й с тамошни продуценти.

Дара пък изрично се е отказала от концепцията да учи висше, защото нямала време. За разлика от Гери- Никол, тя към момента няма упоритости за пробив в чужбина. Но знае ли се.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР