Протежето на Корнелия Нинова – Калоян Методиев, отнася жестоки подигравки,

...
Протежето на Корнелия Нинова – Калоян Методиев, отнася жестоки подигравки,
Коментари Харесай

Бостънски териер съсипа кариерата на Калоян Методиев в Брюксел

Протежето на Корнелия Нинова – Калоян Методиев, отнася жестоки насмешки, откакто не попадна, както се очакваше, в евролистата на Българска социалистическа партия за вота на 9 юни, разкриват деятели от „ Позитано “ 20, откакто стана ясно, че ренегатът отпада от листите за Брюксел и не е втори след лидера Кристиан Вигенин, откакто Румен Гечев зае почетното място.

 

По думите им врагове на любимеца на соцфурията се гаврели, че бостънският териер на Нинова е унищожил кариерата на Методиев. Причината е, че някогашният консултант на президента Румен Радев се прочу с любовта си към кучето на крушовската Борджия и даже се мълвеше, че го разхожда като образцов камериер на соцлидера.

Според депутати на столетницата точно поради това Нинова взела решение да не слага Методиев на обещаното му второ място в листите за Брюксел, защото това щяло още повече да накърни имиджа й пред левия електорат. Мълвата, че Методиев не обслужва единствено кучето на Нинова, а стопанката му, пък изцяло отказала соцфурията да сложи доближения си в европейската листа. Компенсация щяло да има, твърдят червени депутати – Методиев щял да бъде на избираемо място в описите на Българска социалистическа партия за родния парламент, само че нямало да е лидер, както се и оказа във вторник, когато Българска социалистическа партия издаде листата с водаческите места за вота.

 

Социалисти припомниха, че това е вторият път, в който Корнелия Нинова жертва любим в името на положителния си имидж. Преди години рали-състезателят Крум Дончев бе наклеветен за ухажор на алената хала, откакто тя не пропускаше негово съревнование и даже го набута в депутатската листа. Клетникът се наложи обществено да отхвърля интимна връзка с алената лидерка с думите, че не била негов вид, а тя го отстрани от социалистическата партия, с цел да потуши абсурда.

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

Тагове: Корнелия Нинова Калоян Методиев евролисти евровот БСП Кристиан Вигенин Румен Гечев Румен Радев Крум Дончев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР