Протегнете ръката си и вижте колко линии имате на китката.

...
Протегнете ръката си и вижте колко линии имате на китката.
Коментари Харесай

Проверете дали имате тези рядко срещащи се линии на китката

 линии-на-китката

Протегнете ръката си и вижте какъв брой линии имате на китката. Ако видите 4 ясни линии, вие сте късметлия! Защо? Защото всяка линия се равнява на 30 години живот! Нека в този момент разберем както тъкмо значи всяка линия върху китката.

1.  Линия на здравето

 линия на здравето Това е първата и най-важна линия. Тя се назовава линия на живота и може да опише доста за вашето здраве. Ако вашата линия е равна и ясна, значи може да се завиди на здравето ви! Имате задоволително здраво здраве и вашият имунитет е кадърен да се опълчи на всяка болест.

Ако линията е малко забележима или прекратена, значи би трябвало да обърнете внимание на здравето си. Преразгледайте метода си на живот, започнете да спортувате, да се храните вярно.

2. Линията на триумфа

 линия на триумфа

Втората линия на китката ви приказва за това какъв брой сте сполучливи. Гладката и ясна линия приказва за вашата целенасоченост. Вие сте волеви човек, който знае по какъв начин тъкмо да реализира триумф.

Ако вашата линия на триумфа се прекъсва на няколко места, това приказва за вашата колебливост. За да постигнете триумф, ви е нужна поддръжката на надеждни другари, тъй като сами ще се справите мъчно.

3. Линията на въздействието

 линия на въздействието

Ако първите две линии участват при всички хора, то другите две линии не се срещат толкоз постоянно. Ако имате още линии с изключение на линиите на здравето и триумфа, то вие сте извънреден човек!

Тази линия я имат единствено доста авторитетни хора. Вие сте естествен водач и сте способни да вдъхновите хиляди други хора за велики каузи!

4. Линията на силата

 линията на силата

Тази линия също я имат малко на брой. Наличието на сходна линия значи, че вашите духовни качества са подкрепени от извънреден шанс. Вие сте в действителност благополучен човек, който можем единствено да поздравим!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР