Простреляният шеф на отдел в НАП Иво Стаменов в момента

...
Простреляният шеф на отдел в НАП Иво Стаменов в момента
Коментари Харесай

Оперират отново простреляния данъчен



Простреляният началник на отдел в Национална агенция за приходите Иво Стаменов сега е подложен на нова интервенция във Военномедицинска академия. По мъжа бе открит огън към 8.50 ч. в сребристия му джип БМВ Х5 на столичната улица " Дунав " до пресечката с " Московска ". Престъпникът е имал желание да убие Стаменов, само че не го е улучил в главата, а в рамото и в ръката, в непосредствена непосредственост до сърдечната област.

Светкавичната интервенция на лекарите е върнала Стаменов към живота, написа Блиц. Часове след интервенцията положението му, обаче внезапно се е влошило и се е наложила спомагателна лекарска интервенция. Влошеното му положение не разрешава на този стадий той да бъде разпитан. Пред болничната му стая е сложена полицейска защита.

За момента криминалистите работят по няколко версии за опита за ликвидиране. Водещата е, че патроните са в резултат на служебните му задължения. Стаменов не е бил инспектор в типичния смисъл. Ръководил е мобилни екипи, които са правили вторични инспекции. На този стадий чиновниците на Столична дирекция на вътрешните работи не престават да търсят нарушителя със съответните оперативни начини.
 Оперират още веднъж простреляния данъчен
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР